Το βίντεο με τον Μέσι να βρίζει τους Ολλανδούς και ο ρόλος του ψυχολόγου της Αργεντινής

Must Read

Είχε πολλά νεύρα ο αγώνας της Ολλανδίας με την Αργεντινή που συνεχίστηκαν και μετά το τέλος του ματς. Ακόμα κι ο συνήθως ήρεμος Λιονέλ Μέσι... ξέφυγε. Είχε αρχίσει να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους όταν είδε να τον πλησιάζει ο σκόρερ των δύο τερμάτων της Ολλανδίας ο Βουτ Βέγκχορστ. Τότε ο Μέσι διακόπτοντας τις δηλώσεις είπε ένα μεγαλοπρεπές «Τι κοιτάς ρε βλάκα

Δείτε την αρχή του βίντεο

Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής δεν είχε κακές προθέσεις. Ήθελε απλά να συγχαρεί τον αρχηγό των αντιπάλων για την πρόκριση. Μόνο που δεν έγινε κατανοητός. Πρώτος ο βετεράνος πλάον Σέρχιο Αγουέρο που μοιραζόταν για χρόνια το ίδιο δωμάτιο με τον Μέσι του έφραξε το δρόμο. Ακολούθησαν και άλλοι ποδοσφαιιστές και μέλη του προπονητικού επιτελείου.

Όμως υπήρξαν πολλά που έχουν ενδιαφέρον, έγιναν πριν το ματς και αποκαλύπτονται τώρα.

Μια αποστροφή του Ολλανδού τεχνικού Λουίς φαν Χααλ τις παραμονές του αγώνα… άναψε φωτιές.Είπε για τον αγώνα και τον Μέσι:

«Το 2014 ο Μέσι δεν άγγιξε την μπάλα στον μεταξύ μας αγώνα κι όμως χάσαμε στα πέναλτι» είπε αναφερόμενος στον ημιτελικό εκείνου του Μουντιάλ όπου είχε προκριθεί στα πέναλτι η Αργεντινή.

Το στρατόπεδο της Αργεντινής έγινε άνω κάτω. Όπως αποκάλυψε μετά το ματς ο ήωας των πέναλτι, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, συζήτησε με τον Μέσι τις δηλώσεις του Ολλανδού τεχνικού Ο Μέσι υποσχέθηκε να βάλει δύο γκολ κι ο Μαρτίνες υποσχέθηκε με τη σειρά του, εάν το ματς πάει στα πέναλτι να πιάσει τουλάχιστον δύο.

Ο ψυχολόγος της ομάδας Μάρτιν Τοκάλι ήταν ο μόνος ευτυχισμένος από τις δηλώσεις του φαν Χααλ. Θεωρούσε, εξαρχής, ότι θα λειτουργήσουν ευεργετικά για την ομάδα. Θα δώσουν αποφασιστικότητα στους παίκτες. Απλά φρόντισε η αποφασιστικότητα μη γίνει θυμός μέσα στο παιχνίδι και σε συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές τους τόνιζε ότι πρέπει να ελέγχουν τα νεύρα τους μιας και ο διαιτητής είναι γνωστός… καρτάκιας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This