Η εξομολόγηση Μπακασέτα στα βραβεία ΠΣΑΠΠ: Την προηγούμενη φορά πάλευα με την κατάθλιψη

«Δεν είμαστε ρομπότ. Υπάρχουν άλλοι που περνάνε πιο δύσκολα. Όλοι περνάνε δύσκολα, αλλά πρέπει να μην τα παρατάμε...»

Must Read

Καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής του εξωτερικού αναδείχθηκε ο Τάσος Μπακασέτας της τουρκικής Τράμπζονσπορ, ο οποίος, παραλαμβάνοντας το βραβείο του στην αποψινή εκδήλωση του ΠΣΑΠΠ, προέβη σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

Ο διεθνής επιθετικός, ο οποίος κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στην κορυφή του  πρωταθλήματος της Τουρκίας, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική χρονιά, στις δηλώσεις του κατά τη βράβευσή του, όπου δεν παρέλειψε να πει και ένα «ευχαριστώ» στην οικογένεια του δολοφονημένου, Άλκη Καμπανού, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως την προηγούμενη φορά που βρέθηκε στην ίδια σκηνή, πάλευε με την κατάθλιψη.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Εθνικής ποδοσφαίρου, δήλωσε τα εξής:

«Συγχαρητήρια στον ΠΣΑΠΠ για αυτή την όμορφη εκδήλωση. Θα ήθελα να σχολιάσω μερικά πράγματα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την οικογένεια του Άλκη για αυτή τη δύναμη ψυχής. Είναι ένα κόσμημα για την κοινωνία αυτοί οι άνθρωποι. Δεν μπορώ να μην σχολιάσω την SL2, γιατί είναι διαφορετικά να βλέπεις από την τηλεόραση να βλέπεις φίλους σου να παίζουν σε απαράδεκτα γήπεδα. Έχουν ανάγκη καλύτερες συνθήκες. Οι μικρότερες κατηγορίες είναι ο πυρήνας της εθνικής ομάδας.

»Βλέπουμε την Κροατία να είναι στους τέσσερις του Μουντιάλ. Δεν είναι δικαιολογία πως είμαστε 12 εκατ. πληθυσμός. Συγκεκριμένα οι παίκτες που αγωνίζονται στην SL2 είναι ήρωες, γιατί το κάνουν από καθαρή αγάπη. Έχουμε σαν αθλητές αρκετές διακρίσεις, αλλά όταν σε ψηφίζουν οι συνάδελφοί σου δεν υπάρχει κάτι πιο τιμητικό. Μου δίνει κίνητρο για να γίνομαι καλύτερος. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα, γιατί την τελευταία φορά που ήμουν σε αυτή την εκδήλωση, πάλευα με την κατάθλιψη. Θέλω να περάσω δύο μηνύματα. Δεν είμαστε ρομπότ. Υπάρχουν άλλοι που περνάνε πιο δύσκολα. Όλοι περνάνε δύσκολα, αλλά πρέπει να μην τα παρατάμε. Αν βάζεις όλο σου το είναι τότε σίγουρα θα πετύχεις. Ευχαριστώ την οικογένειά μου.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This