Βάφτηκε με αίμα ο αγώνας Ολυμπιακός–Μπάγερν για τη Youth League! – Κουκουλοφόροι χτύπησαν Γερμανούς οπαδούς (video)

Must Read

Οπαδοί του Ολυμπιακού εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα των Νέων της ομάδας τους με τους αντίστοιχους της Μπάγερν Μονάχου!

Το παιχνίδι, το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο της Youth League και προηγείται του αντίστοιχου για το Champions League, διακόπηκε κι ενώ ο Ολυμπιακός έχανε από τη Μπάγερν Μονάχου με 4-0, περίπου 6 λεπτά πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 30 οπαδοί του Ολυμπιακού με κράνη και κουκούλες εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του προπονητικού κέντρου του Ολυμπιακού στο Ρέντη, εκτοξεύοντας φωτοβολίδες με «στιλό», ενώ έγιναν επιθέσεις με καδρόνια και ρόπαλα, με αποτέλεσμα να επικρατήσει, προσωρινά, γενικευμένος πανικός.

Το ντου είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις Γερμανοί φίλαθλοι, άλλοι στο κεφάλι και άλλοι στα δόντια, και ένας σεκιουριτάς, ενώ, κατόπιν, οι ταραξίες αποχώρησαν ανενόχλητοι από του Ρέντη.

Δείτε βίντεο απο το «ντου»:

https://youtu.be/3UC3vSzJkw0

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη σημερινή εισβολή χούλιγκαν στον Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι εισβολείς δεν έχουν ουδεμία θέση στην οικογένεια του Ολυμπιακού και ουδεμία σχέση με την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This