Ο Πινέδα έφερε… τούμπα το ντέρμπι, 1-0 η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό

Must Read

Στο ντέρμπι της Opap Arena, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έπαιζαν… σκάκι. Και οι δύο ομάδες ήταν προσηλωμένες στη μάχη τακτικής. Οι παίκτες ακολουθούσαν πιστά τις εντολές των τεχνικών τους. Η γηπεδούχος ΑΕΚ μπλοκαρισμένη, ο Παναθηναϊκός έλεγχε το ρυθμό και είχε φέρει το ματς στα μέτρα του. Είναι χαρακτηριστικό ότι για 67′ είχε γίνει μόλις μια τελική προσπάθεια (σόλο του Μπερνάρ στο 55′ και επέμβαση του Αθανασιάδη).

Και τότε ήρθε ο Μεξικανός Πινέδα να… φέρει τούμπα ματς και τις τακτικές. Ο Αραούχο με κεφαλιά τροφοδότησε τον σκόρερ που μπήκε στην περιοχή και με σέντρα σουτ έστειλε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Μπρινιόλι.




Με το αποτέλεσμα αυτό η ΑΕΚ μπαίνει για τα καλά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Οι επτά βαθμοί διαφοράς μειώθηκαν σε τέσσερις, ο Παναθηναϊκός χάνει το αήττητο…

Το ματς… άναψε για τα καλά αμέσως μετά το γκολ της Ένωσης. Ο Γιονβάνοβιτς έριξε ότι όπλα είχε στον πάγκο για να αλλάξει τη μοίρα του αγώνα, ενώ αντίθετα ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ θέλησε να κρατήσει. Τα δώδεκα λεπτά καθυστερήσεων λόγω διακοπών λόγω τραυματισμών και καπνογόνων έδιναν αυτό το δικαίωμα.

Και πραγματικά το ματς έγινε… ροντέο. Στο 90+8 ο Ιωαννίδης είδε από δική του προσπάθεια την μπάλα να σταματά στο δοκάρι. Αμέσως μετά το Σένκεφελντ ανατρέπει τον Πάολο Φερνάντες, είναι πέναλτι, το εκτελεί ο Λιβάι Γκαρσία, αλλά ο Μπρινιόλι του λέει… όχι!

Διαιτητής: Νόμπρε (Πορτογαλία)
Βοηθοί: Ριμπέιρο, Κόστα (Πορτογαλία)
Τέταρτος: Σιδηρόπουλος
VAR: Μέλο (Πορτογαλία), Πάτρας

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Άμραμπατ (81′ Τσούμπερ), Πινέδα (90′ Φερνάντες), Γκαρσία, Αραούχο (90+11′ Μήτογλου).

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας (89′ Βαγιαννίδης), Πέρεθ (89′ Τσόκαϊ), Κουρμπέλης (70′ Ιωαννίδης), Μπερνάρ, Παλάσιος, Βέρμπιτς (55′ Τσέριν), Σπόραρ.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This