Νίκος Γκάλης: Έρχεται σειρά ντοκιμαντέρ για τη ζωή και τη μυθική καριέρα του!

Must Read

Μια σειρά ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του μυθικού Νίκου Γκάλη θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι λάτρεις, κι όχι μόνο, του «Gangster» του ελληνικού μπάσκετ, με αφετηρία την επόμενη Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου.

Η νέα αυτή σειρά με τον χαρακτηριστικό τίτλο «My Name is Nick», χωρίζεται σε 12 επεισόδια (δύο κύκλους των έξι επεισοδίων), τα οποία θα ανέβουν στη συνδρομητική πλατφόρμα «Vimeo», με το πρώτο επεισόδιο να διατίθεται δωρεάν για το κοινό. Tα πρώτα έξι επεισόδια θα αναρτηθούν στην πλατφόρμα στις 20 Ιανουαρίου, ενώ τα επόμενα έξι τον ερχόμενο Μάιο.

Στα 12 συνολικά επεισόδια παρουσιάζεται, μεταξύ άλλων, το ξεκίνημα του σπουδαίου αθλητή μας και η καριέρα του στον Άρη, η συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα, την οποία οδήγησε στον ανεπανάληπτο άθλο του 1987, αλλά και η επίδραση που έχει γενικότερα στον ελληνικό αθλητισμό, αλλά και στην κοινωνία.

Για τον Νίκο Γκάλη μιλούν παλιοί συμπαίκτες, μεγάλοι αντίπαλοι, αλλά και φίλοι του, μεταξύ άλλων και οι Βαγγέλης Αλεξανδρής, Διαμαντής Σκόνδρας, Διονύσης Ανανιάδης, Βασίλης Λυπηρίδης, Σωτήρης Σακελλαρίου, Πέτρος Σταμάτης και Δημήτρης Παπαδόπουλος.

  • Δείτε το trailer της σειράς ντοκιμαντέρ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This