Ο Σπόραρ στο… 93′ γκρέμισε τον τοίχο και την παράδοση του ΠΑΣ Γιάννινα (1-0)

Must Read

Ο Παναθηναϊκός είχε γύρω στο 80% κατοχή της μπάλας στους «Ζωσημάδες», αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε… Παναγιώτη Τσιντώτα. Ο 29χρονος τερματοφύλακας που στην αρχή του μήνα πήρε μεταγραφή από την ΑΕΚ ύψωσε… τοίχο στους επιθετικούς των «πρασίνων». Κράτησε ανέπαφη την εστία του, οδηγούσε το ματς στη λευκή ισοπαλία, αλλά εκεί ως… απομηχανής θεός ήρθε το… απρόβλεπτο που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να χαρίσει.

Ο ΠΑΣ στις καθυστερήσεις είχε οχυρωθεί μπροστά στον τερματοφύλακά του και περίμενε να κυλήσουν τα λεπτά για να ακουστεί το σφύριγμα της λήξης. Ο Μορέιρα στο… 93′ βρίσκει αντί για την μπάλα το πόδι του Κουρμπέλη. Ο διαιτητής Τσαγκαράκης αφήνει τη φάση να εξελιχτεί, η μπάλα καταλήγει κόρνερ και τότε επιστρτεύεται το VAR, Ο διαιτητής πάει να δει τη φάση και μετά από σκέψη δείχνει το σημείο του πέναλτι.

Ο Σπόραρ αναλαμβάνει την εκτέλεση και είναι η μοναδική φορά που ο Τσιντώντας βλέπει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι «πράσινοι» είδαν να λυτρώνονται στα τελευταία λεπτά του αγώνα για τρίτη φορά. Έγινε με τον Άρη, (ξανά)γινε με τον Ολυμπιακό, τρίτωσε το καλό (για αυτούς) στα Γιάννινα.

Παράλληλα έβαλε τέλος στην παράδοση που τον ήιθελε να μην κερδίζει στις 6 τελευταίες επισκέψεις του (4 νίκες ο ΠΑΣ, δύο ισοπαλίες).

Πέρα από την εξαιρετική εμφάνιση του Τσιντώτα το πρόβλημα μετατοπίζεται στον Παναθηναϊκό και τον Γιοβάνοβιτς. Το γκολ έρχεται δύσκολα μετά τον τραυματισμό του Αϊτόρ. Ο Ισπανός που τραυματίστηκε πριν το Μουντιάλ έχει 8 γκολ (σε 9 αγώνες) και παραμένει μακράν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας καθώς ο Σπόραρ έχει 6 (τα τρία με πέναλτι σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και τώρα ΠΑΣ) και ο Ιωαννίδης 3.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης
Βοηθοί: Ψαρρής,  Μεϊντάνας
4ος:  Ματσούκας
VAR: Τζοβάρας, Χριστάκογλου

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Τσιντώντας, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Τζίνο, Καραχάλιος, Ριένστρα (77’ Λιάσος), Παμλίδης (87’ Τζίμας), Μπάλαν, Μορέιρα.

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ (74’ Πούχατς), Κουρμπέλης, Πέρεθ (71’ Τσόκαϊ), Μπερνάρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης, Βέρμπιτς (58’ Σπόραρ).

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This