Κι εφέτος παίζουμε όλοι για τα παιδιά – Πώς θα μπούμε στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» (video)

Must Read

Κάθε συμμετοχή στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» είναι ένα βήμα προς την ολοκλήρωση του έργου ανακαίνισης των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού»

Κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς» στο κινητό ή το tablet μας, συμμετέχουμε σε δοκιμασίες και συγκεντρώνουμε πόντους, οι οποίοι μετατρέπονται από τον ΟΠΑΠ σε επένδυση για τη συνέχιση της ανακαίνισης στα δύο μεγαλύτερα παιδιατρικά νοσοκομεία της χώρας.

Με τρία απλά βήματα μπορούμε όλοι να μπούμε στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» και να αυξήσουμε το ποσό που θα προσφέρει ο ΟΠΑΠ:

• Κατεβάζουμε την εφαρμογή
• Παίζουμε στις δοκιμασίες
• Ο ΟΠΑΠ προσφέρει

Δείτε πώς μπορούμε να παίξουμε και να προσφέρουμε δωρεάν:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This