Δημοσιογράφος έπεσε από ύψος τριών μέτρων, αλλά δεν έσπασε ούτε… νύχι – «Είχε λάδι το καντήλι μου»

«Όταν βρεθεί ένας άνθρωπος σε μια τόσο δύσκολη στιγμή, δεν έχει την πολυτέλεια να φοβηθεί»

Must Read

Άγιο φαίνεται πως είχε ο δημοσιογράφος Τάσος Καμπάνης, καθώς, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε στο κενό, πέφτοντας από ύψος τριών μέτρων, δεν έπαθε το παραμικρό!

Ο δημοσιογράφος προσπαθούσε να πάρει καλύτερη θέση, για να κάνει τη μετάδοση του αγώνα Αριστοτέλη Σκύδρας – ΟΦΗ, για το πρωτάθλημα της Volley League, όμως η σκάλα στην οποία ανέβηκε, δεν ήταν καλά στερεωμένη, με αποτέλεσμα να φύγει από τη θέση της. Ωστόσο, ο Τάσος Καμπάνης, μόλις αντιλήφθηκε ότι πέφτει, στροβιλίστηκε γύρω από τον άξονα της σκάλας και με αυτό τον τρόπο κατάφερε να προσγειωθεί με την πλάτη πάνω στα τραπέζια της γραμματείας, κάτι το οποίο τον βοήθησε να βγει αλώβητος από αυτή του την περιπέτεια.

Μιλώντας στην εκπομπή Tlive για την περιπέτειά του, ο δημοσιογράφος ανέφερε αρχικά: «Το καντήλι μου φαίνεται πως είχε λάδι και μετά από τέτοια πτώση δεν συνέβη το παραμικρό. Η σκάλα δεν είχε την λαβίδα ασφαλείας, όπως κατέβαινα η σκάλα έφυγε από τη θέση της με αποτέλεσμα να γυρίσει και να βρεθώ στο κενό. Όταν βρεθεί ένας άνθρωπος σε μια τόσο δύσκολη στιγμή, δεν έχει την πολυτέλεια να φοβηθεί».

Σύμφωνα με όσα είπε ο Τάσος Καμπάνης, το γεγονός ότι ασχολείται με την πυγμαχία, τον βοήθησε πάρα πολύ. «Είναι το άθλημα που μεγιστοποιεί τα αντανακλαστικά του ανθρώπου. Είχα υπολογίσει, η συγκυρία με ευνόησε να μην χτυπήσω και κανέναν που ήταν από κάτω. Δεν χτύπησα το κεφάλι και τη μέση μου, παρά μόνο λίγο στα πόδια το οποίο το κατάλαβα την επόμενη μέρα όταν είδα μελανιές. Οι σκάλες που ανεβαίνουμε σε αυτά τα πατάρια δεν έχουν λαβίδες ασφαλείας. Με ένα κραδασμό έφυγε από τη θέση της. Βλέποντας το βίντεο μετά διακωμωδούσαμε το γεγονός», είπε χαρακτηριστικά.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This