Πλατιά χαμόγελα στον ΠΑΟΚ μετά το διπλό στο Βόλο

Must Read

Απόλυτη ικανοποίηση στον ΠΑΟΚ για το διπλό (0-2) του Σαββάτου με αντίπαλο τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, όπου είχε 7.000 οπαδούς στο πλευρό του και έλαμψαν με την απόδοσή τους οι τρεις εορτάζοντες Δημήτρηδες (Λημνιός, Πέλκας, Γιαννούλης).
Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με πολύ ωραίο γκολ (κεφαλιά) του Λημνιού έπειτα από ενέργεια του Γιαννούλη, ο οποίος δήλωσε γι’ αυτό το γκολ: «Το πιο απίθανο είναι ότι ο Λημνιός σκόραρε με το κεφάλι και πάλι. Είναι απίστευτο…».

Το «πάρτι» ξεκίνησε με το γκολ του Λημνιού, που εξακολουθεί να σκοράρει, και συνεχίστηκε με αυτό του Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος εκτέλεσε αλά Πανένκα το πέναλτι που είχε κερδίσει ο Λημνιός. Ο επιτελικός μέσος του ΠΑΟΚ, εξάλλου, ένιωσε μεγάλη έκπληξη κατά την επιστροφή στο «Makedonia Palace», όπου τον περίμενε η σύντροφός του με μια μεγάλη τούρτα και όλη η ομάδα τραγούδησε «Να ζήσεις, Δημήτρη, και χρόνια πολλά…», προκαλώντας συγκίνηση στον Πέλκα.

Στον ΠΑΟΚ είναι ικανοποιημένοι και με την απόδοση του Ίνγκασον, που έπαιξε βασικός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ως παρτενέρ του Χοσέ Ανχελ Κρέσπο, χωρίς η ομάδα να δεχθεί γκολ. Ναι μεν η δυναμικότητα της Λαμίας και του Βόλου είναι εμφανώς κατώτερη του «Δικεφάλου», αλλά σε αυτούς τους δύο αγώνες ο διεθνής Ισλανδός στόπερ έδωσε δείγματα της αξίας του, αφήνοντας ικανοποιημένους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.
Μετά τη λήξη του αγώνα υπήρξε ικανοποίηση και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι πήγαν κατά χιλιάδες στον Βόλο και δεν δημιούργησαν το παραμικρό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This