Άστραψε και βρόντηξε ο Μελισσανίδης – Έθεσε ένα μήνα εκτός τον Βράνιες

Must Read

Τετ α τετ με τους παίκτες της ομάδας του βρέθηκε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, μετά την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό και… ξέσπασε. Ο πρόεδρος της Ένωσης πήγε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα εμφανώς ενοχλημένος, όχι όμως τόσο από το αποτέλεσμα του ντέρμπι όσο από τα γεγονότα στο πάρτι του Βράνιες.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ συνομίλησε πρώτα με τον Ίλια Ίβιτς για αρκετή ώρα κι έπειτα έθεσε τους ποδοσφαιριστές προς των ευθυνών τους αυτοπροσώπως.

«Τις ήττες μπορώ να τις ανεχτώ. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο όλα τα αποτελέσματα, έστω κι αν χάσαμε κοροϊδίστικα. Αυτό που δεν ανέχομαι είναι να προσβάλλει ο οποιοσδήποτε τις αξίες αυτής της ομάδας και να διαταράσσει την πειθαρχία. Η ομάδα αυτή είναι πολύ μεγάλη, έχει υψηλές αρχές από τότε που ιδρύθηκε και δεν θα ανεχτώ να τις προσβάλλει κανείς. Η ομάδα αυτή σας έχει δείξει αγάπη και πρέπει όλοι να είστε άξιοι να την εκπροσωπείτε», τόνισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ένα μήνα εκτός ο Βράνιες

Επιπλέον, ο πρόεδρος της ΑΕΚ ενημέρωσε τους παίκτες πως ενεργοποιεί τον εσωτερικό κανονισμό και οι ποδοσφαιριστές που παρουσιάζονται ημίγυμνοι στα βίντεο από το πάρτι που έκανε στις αρχές τις προηγούμενης εβδομάδας ο Όγκνιεν Βράνιες θα τιμωρηθούν άμεσα με χρηματικό πρόστιμο. Μετά από αυτό τέθηκε ένα μήνα εκτός και ο ίδιος ο Βράνιες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This