Γκουντάιτις και Λι δεν αρκούσαν στον Παναθηναϊκό, νίκη της Βαλένθια στο ΟΑΚΑ 92-91

Must Read

Μια τεράστια γκάφα της άμυνας του Παναθηναϊκού στην εκπνοή του αγώνα με την Βαλένθια στο ΟΑΚΑ έφερε το τρίποντο, γύρισε… τούμπα το σκορ και οι Ισπανοί νίκησαν 92-91 με τρίποντο του Κρις Τζόουνς.

Οι «πράσινοι» εξακολουθούν να χάνουν με κάθε τρόπο στη διοργάνωση. Στον συγκεκριμένο αγώνα πλήρωσαν την αδυναμία του Ντέρικ Γουίλιαμς να παίξει άμυνα, έστω, να κάνει φάουλ που στη χειρότερη περίπτωση θα οδηγούσε το ματς στην παράταση.

Ο Παναθηναϊκός έκανε τους Ισπανούς να μοιάζουν… ταύροι στην επίθεση. Η Βαλένθια είχε μέσο όρο 79 πόντους στην επίθεση στους μέχρι τώρα αγώνες της και… εκτοξεύτηκε στους 92 και μάλιστα μακρυά από την έδρα της.

Ο Παναθηναϊκός για έναν ακόμα αγώνα δεν έδειξε αποφασιστικότητα. Πήγε χαμένη η προσπάθεια του Πάρις Λι που αποδεικνύεται σε «σταθερή αξία» σε μια ομάδα που απογοητεύει σε κάθε αγώνα, αλλά και του Αρτούρας Γκουντάιτις, του Λιθουανού που ήταν ο «απρόσμενος ήρωας» του ματς. Έδωσε μάχες κάτω από τα καλάθια, έπαιξε και για τον Παπαγιάννη που ένοιωσε ενοχλήσεις πριν το ματς και δεν έπαιξε και το σημαντικότερο συνέτριψε το ρεκόρ σκοραρίσματος φέτος. Από 6,7 πόντους που είχε μέσο όρο στα ματς της διοργάνωσης πήγε στους 23, δύο λιγότερους από το ρεκόρ καριέρας.

Ο άρτι αφιχθής από τις ΗΠΑ Μάθιου Τόμας έδειξε ότι χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Είχε καλές, αλλά και κακές στιγμές. Έπαιξε κάτι περισσότερο από 23′ και σημείωσε 13 πόντους. Ο Δημήτρης Αγραβάνης, στο δικό του ντεμπούτο, αποδοκιμάστηκε, χλιαρά, πριν το ματς και χειροκροτήθηκε – επίσης χλιαρά – στη διάρκεια του αγώνα. Στα 10′ που έπαιξε είχε ένα ριμπάουν.

Διαιτητές: Βίλιους, Πέτεκ, Μπισάνγκ

Δεκάλεπτα: 26-21, 49-42, 68-69, 91-92

Παναθηναϊκός (Ράντονιτς): Λι 25 (5/9 τρίποντα, 7 ασίστ, 5 λάθη) , Μποχωρίδης, Γουίλιαμς 8 (5 ριμπάουντ) , Γ. Καλαϊτζάκης 5 (1/2 τρίποντα, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ) , Τόμας 13 (2/3 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 3/5 βολές, 4 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 2 λάθη), Μπέικον 10 (4/12 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 2/4 βολές, 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Γκριγκόνις 5 (1) , Μαντζούκας 2, Γκουντάιτις 23 (7/11 δίποντα, 9/11 βολές, 10 ριμπάουντ).

Βαλένθια (Μουμπρού): Χάρπερ 6 (2) , Κλαβέρ 13 (3) , Πουέρτο , Πρέπελιτς 2 , Πραντίγια 9 (1) , Γουέμπ 6 (2/6 τρίποντα, 5 ριμπάουντ) , Λόπεθ – Αροστέγκι 4 (5 ριμπάουντ), Τζόουνς 24 (6/7 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 6/7 βολές, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ) , Ράντεμπο 2 , Έβανς 3 (1) , Αλεξάντερ 16, Ριβέρο 7 (4 ριμπάουντ, 3 λάθη)

Προσεχώς: Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός (23/02, 21:30), Βαλένθια – Ολυμπιακός (24/02, 21:30).

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This