ΗΠΑ: Έλληνας παίκτης της ομάδας που κατέκτησε το Super Bowl, δηλώνει… βάζελος!

Κομματάκι δύσκολο, πάντως, να πάρει μεταγραφή στο «τριφύλλι»....

Must Read

Μπορεί ο Γιώργος Καρλαύτης να κατέκτησε το φετινό Super Bowl στις ΗΠΑ με την ομάδα του, τους Κάνσας Σίτι Τσιφς, αλλά, ως φαίνεται, η καρδιά του ανήκει στον… Παναθηναϊκό!

Οι Κάνσας Σίτι Τσιφς νίκησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας τους Φιλαδέλφια Ιγκλς με σκορ 38-35, στο Γκλεντέιλ της Αριζόνα, για τον μεγάλο τελικό του Super Bowl, με τον Γιώργο Καρλαύτη να πανηγυρίζει τη νίκη με τους συμπαίκτες του, στην πρώτη του, μάλιστα, επαγγελματική σεζόν. Αυτός είναι και ο δεύτερος τίτλος για την ομάδα του Κάνσας τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αφού οι δύο προηγούμενοι ήταν το 1969 και το 2019.

Ο Καρλαύτης έγινε έτσι ο δεύτερος Έλληνας που κατακτά πρωτάθλημα NFL (το λεγόμενο «αμερικανικό ποδόσφαιρο»), με τον ελληνικής καταγωγής Αμερικανό Κρις Μαραγκό να το είχε κατακτήσει πρώτος το 2018. O 21χρονος αμυντικός, που γεννήθηκε στην Αθήνα και μετανάστευσε στις ΗΠΑ μαζί με την οικογένεια του όταν ήταν 13 ετών, επιλέχθηκε στο No. 30 του NFL Draft από την ομάδα του Κάνσας πέρυσι τον Απρίλιο. Και πριν καν συμπληρωθεί ένας χρόνος, αναδείχθηκε πρωταθλητής NFL με τους Τσιφς.

Ο απόφοιτος του γυμνασίου του West Lafayette, ο οποίος λίγα λεπτά μετά την επιλογή του στα drafts έγραψε στα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Το επόμενο κεφάλαιο ξεκινάει. Σας ευχαριστώ, Kansas City Chiefs», κλείνει μια εκπληκτική σεζόν με τους Τσιφς στην κορυφή. Συγκεκριμένα ολοκλήρωσε τη σεζόν με έξι sacks, δηλαδή ως τρίτος μεταξύ όλων των rookies φέτος. Έκανε 33 συνολικά τάκλιν, συμπεριλαμβανομένων οκτώ τάκλιν για ήττα και κατέγραψε 11 χτυπήματα quarterback (και οποιος κατάλαβε, κατάλαβε).

Το μήνυμα στον Παναθηναϊκό

Ο Γιώργος Καρλαύτης, ο οποίος έχει παραδεχθεί ανοιχτά την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, έκανε retweet το συγχαρητήριο ποστ του «τριφυλλιού» για τη μεγάλη επιτυχία του.

«Σε γνώρισα από παιδί μικρό, Πανάθα μου πήρες το μυαλό, μεγάλωσα δε γίνομαι καλά, μαζί σου έπαθα εγώ ζημιά, στα πέταλα ολόκληρη της γης, η 13 θα ’ναι όπου βρεθείς, για να κρατάω πάντα δυνατά την πράσινη σημαία μας ψηλά…», τραγούδησε στην ανάρτησή του ο 21χρονος πρωταθλητής του NFL!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This