«Γιατί ο Αυγενάκης έδωσε τα χρήματα από το στοίχημα στις ομάδες της SL1 που βρίσκονται ακόμη στους φακέλους της Sportradar;»

«Βόμβες» στη «Δίκη στο Open»!

Must Read

Στη «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου Δημήτρης Καλαϊτζίδης και μίλησε μεταξύ άλλων για το θέμα της διακοπής της Super League 2, επιρρίπτοντας ευθύνες στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο κ. Καλαϊτζίδης δήλωσε για το θέμα σύμφωνα με το dikisports.blogspot.com:

«Νομίζω ότι ο κ. Αυγενάκης έβαλε κι εκεί το χέρι του. Αλλά αυτά είναι θέματα που είναι τραγικό να έχουμε συμφωνήσει άλλα πράγματα με τον κ. Αυγενάκη. Είναι ο υφυπουργός ο οποίος δεν τήρησε τίποτα από όσα έχουν λεχθεί. Και είναι ο υφυπουργός ο οποίος έχει βάλει πάρα πολλά εμπόδια για την εύρυθμη λειτουργία αυτής της κατηγορίας. Επίσης είναι ο άνθρωπος ο οποίος μιλάει για αγώνες οι οποίοι είναι ελεγχόμενοι από το στοίχημα και εμφανίζονται ως χειραγωγημένοι αλλά δεν μας απάντησε πόσοι εξ’ αυτών είναι. Γιατί εξ’ όσων γνωρίζω δεν είναι κανένας. Δεν υπάρχει καμία τελεσίδικη απόφαση. Υπάρχουν δυο αντίστοιχοι αγώνες στη Super League 1 οι οποίοι ελέγχονται; Αυτές οι ομάδες εξαιρέθηκαν από την επιχορήγηση; Όχι. Την πήραν. Άρα άλλα μέτρα και άλλα σταθμά ο κ. Αυγενάκης».  

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This