Σ.Τσιώλης: «Η ΑΕΚ θα πάρει το ένα εισιτήριο Champions League»

Must Read

Ο προπονητής Σάκης Τσιώλης φιλοξενήθηκε στη «Δίκη στο Open» και μίλησε για το φινάλε του Πρωταθλήματος και τα επερχόμενα πλέι οφ που ξεκινούν την προσεχή Κυριακή.

Σύμφωνα με το dikisports.blogspot.com είπε τα εξής:

Αρχικά, ο κ. Τσιώλης μίλησε για την επανεκκίνηση της Super League 2: «Το θέμα είναι ότι η Β’ Εθνική είναι μια κατηγορία που στελεχώνεται κατά 80-90% από Έλληνες ποδοσφαιριστές. Γύρω στους 900 ποδοσφαιριστές και οικογένειες απασχολούνται εκεί. Εγώ είμαι στον Ηρακλή, μία μεγάλη ομάδα. Το θέμα είναι ότι σε 15 μήνες δεν βρέθηκε άκρη σε κάτι που έπρεπε να γίνει από το καλοκαίρι».

Για τα πλέι οφ της Super League 1 μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ: «Ήταν μια νίκη του Ολυμπιακού που φέρνει όλες τις ομάδες πολύ κοντά βαθμολογικά. Είναι δυο τα κέρδη, πρώτον ότι όλες οι ομάδες διεκδικούν σχεδόν επί ίσοις όροις το πρωταθλημα και δεύτερον ότι όλες είναι σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει των πλέι οφ. Σε σχέση με τη φόρμα τους μέσα στο παιχνίδι, και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός είναι κοντά με τον Παναθηναϊκό που σχεδόν σε όλη τη διάρκεια ήταν μπροστά. Θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο ο Βόλος, ενδεχομένως να είναι καθοριστικό ποια ομάδα θα σκοντάψει σε αυτά τα παιχνίδια μαζί του».

Για τον Άρη: «Με τον Άρη έχω ιδιαίτερη σχέση, έχω δουλέψει εκεί και όλοι στο Χαριλάου θα περάσουν δύσκολα».

Για την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ ήταν καταιγιστική στην OPAP Arena. Έπαιζε τρομερό πρέσινγκ στους αντιπάλους, είχε μόνο νίκες και ο κόσμος και το γήπεδο της έδινε μεγάλο αβαντάζ. Κατά τα άλλα, στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν είχε πολύ μεγάλη διαφορά από τις άλλες τρεις ομάδες. Ο Αλμέιδα ενδεχομένως θα ήθελε να έχει ένα μεγαλύτερο ρόστερ για το μίνι πρωτάθλημα που ξεκινάει την Κυριακή».

Για τον Ολυμπιακό και την αμφισβήτηση που δέχτηκε ο Μίτσελ: «Αυτό που χαρακτηρίζει τον Ολυμπιακό είναι ότι στήριξε τον Μίτσελ και στις δύσκολες στιγμές, δεν έδειξε ότι πάει σε κάτι διαφορετικό. Και ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που δεν μπορεί να μείνει συνέχεια στις ήττες, θα επανέλθει. Μπορεί να δήλωσε ο Μίτσελ ότι είναι ακόμα μακριά αλλά εγώ νομίζω ότι ξεκινά από την ίδια αφετηρία με τις άλλες ομάδες».

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός έκανε τη μεγάλη επιστροφή στο ματς με τον Άρη. Είναι τεράστια επιτυχία που τερμάτισε πρώτος. Σε αυτό το ματς ο Παναθηναϊκός κέρδισε πολλά περισσότερα πράγματα από τη νίκη».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ σχεδόν σε όλα τα ντέρμπι έπαιρνε τα αποτελέσματα που ήθελε και σίγουρα υπολογίζεται το ίδιο με τις άλλες ομάδες. Πιστεύω ακράδαντα ότι οι έδρες είναι πολύ ισχυρές και θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο για το ποιος θα επικρατήσει. Η ομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα θα είναι αυτή που θα πάρει τα παιχνίδια μες στην έδρα της».

Ποια ομάδα θεωρεί φαβορί για τον τίτλο και ποιες για τη δυάδα που βγάζει στο Champions League: «Σίγουρα δεν υπάρχει φαβορί, και οι τέσσερις ομάδες ξεκινούν από την ίδια αφετηρία. Το ίδιο ισχύει και για τη δυάδα. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα πάρει το ένα εισιτήριο. Πιστεύω ότι δύσκολα θα χάσει άλλο παιχνίδι στη Φιλαδέλφεια. Ο Παναθηναϊκός μετά από πολλά χρόνια έρχεται να κάνει κάτι σημαντικό και να επιστρέψει στον θρόνο του. Ο ΠΑΟΚ έρχεται από πίσω γιατί έρχεται από έναν πολύ δύσκολο πρώτο γύρο και έχει ένα τεράστιο κίνητρο για να κάνει την ανατροπή. Η κάθε ομάδα έχει τους δικούς της λόγους. Για παράδειγμα, η ΑΕΚ επειδή γύρισε στο γήπεδό της. Νομίζω ότι όλοι θα ευχαριστηθούμε αυτό το Πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This