Πολιτικές πιέσεις για να αποσυρθεί πανό για τα Τέμπη οπαδών της ΑΕΚ

Must Read

Ένα πανό… άναψε φωτιές, αυτή τη φορά σε αγώνα του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών. Η ομάδα της ΑΕΚ αγωνιζόταν στο Μαρκόπουλο με την ομώνυμη ομάδα και οι οργανωμένοι οπαδοί της από την περιοχή ανήρτησαν πανό που έγραφε:

«Οι ράγες της ανάπτυξης βαφτήκανε με αίμα ποτέ δεν θα ξεχάσουμε το έγκλημα στα τρένα – Original Μαρκόπουλο».

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε πολιτική παρέμβαση (!) για να αποσυρθεί το πανό. Ασκήθηκαν πιέσεις στην ομοσπονδία που ενημέρωσε τον παρατηρητή κι αυτός με τη σειρά του ειδοποίησε τη διαιτητή Παναγιώτα Ράντσιου.

Και οι δύο συμφώνησαν ότι το πανό των οπαδών της Ένωσης δεν ήταν υβριστικό ή πολιτικό και αποφάσισαν να ξεκινήσει ο αγώνας χωρίς να γίνει σύσταση για απόσυρσή του.

Η όλη μεθόδευση όμως δείχνει τον πανικό που επικρατεί σε στελέχη της κυβέρνησης, ακόμα και υποψήφιους βουλευτές με την οργή των γηπέδων που συνεχίζεται. Οι συνεργάτες του κ. Αυγενάκη βρίσκονται στα…κάγκελα αφού οι οπαδοί δείχνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν ανάλογες παρεμβάσεις και προσπαθούν να βρουν τρόπους να μην ακούγετσι η φωνή τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This