Απειλούν τους ξένους διαιτητές που έρχονται στην Ελλάδα – Σοβαρή αποκάλυψη από τη Live Sport

Must Read

Ο 42χρονος Δανός διαιτητής Γιάκομπ Κέλετ είχε κληθεί να διευθύνει το ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού (1-1) στον α’ γύρο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Ατυχώς, για αυτόν, υπέδειξε πέναλτι σε βάρος του Ολυμπιακού στις καθυστερήσεις του αγώνα και στη συνέχεια δέχτηκε απειλές!

Την αποκάλυψη αυτή κάνει σήμερα η εφημερίδα «Live Sport» στο πλαίσιο έρευνας για την απροθυμία κορυφαίων διαιτητών να έρθουν στην Ελλάδα και να διευθύνουν αγώνες του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Δανός διαιτητής έκανε σχετική καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ.

Το δεύτερο περιστατικό, αφορά την άρνηση του Ούγγρου Ιστβάν Βεντ για το πολυσυζητημένο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα των πλέι οφ, ο οποίος ενημέρωσε την ΚΕΔ το πρωί της Πέμπτης ότι δεν θα έρθει στην Αθήνα. Γι’ αυτό και οι διαιτητές δεν ανακοινώθηκαν την Πέμπτη, με τον Στιβ Μπένετ να κλείνει τελικά τον Νταμπάνοβιτς.

Η ίδια εφημερίδα αποκαλύπτει και μια άλλη άρνηση διαιτητή από την «ελίτ» κατηγορία της ΟΥΕΦΑ, Πορτογάλου διαιτητή να έρθει για ντέρμπι στην Ελλάδα. Αφορά το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός της 24ης αγωνιστικής, η ΚΕΔ είχε κλείσει πρωτοκλασάτο ρέφερι, ο οποίος τελικά αρνήθηκε και επιλέχθηκε ο Ζοάο Πινέιρο, ο οποίος δεν μέτρησε το γκολ του Βρουσάι, προκαλώντας την έκρηξη αντιδράσεων του Ολυμπιακού τιμωρώντας μάλιστα με κίτρινη κάρτα τον ιδιοκτήτη των «ερυθρόλευκων» Βαγγέλη Μαρινάκη και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Κώστα Καραπαπά.

Διαβάστε ακόμα: Πόσα παίρνουν οι ξένοι διαιτητές στην Ελλάδα και γιατί δεν έρχονται

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This