Καλησπέρα και… αντίο για την Σάκκαρη στο Μαϊάμι

Must Read

Ένα μόλις ματς κράτησε η παρουσία της Μαρίας Σάκκαρη στο Μαϊάμι Όπεν. Αποκλείστηκε στον β’ γύρο (είχε περάσει σε αυτόν χωρίς αγώνα) από την ρουμανικής καταγωγής Καναδή Μπιάνκα Βανέσα Αντρεέσκου με 2-1 σετ έπειτα από αγώνα που κράτησε τρεις ώρες και πέντε λεπτά.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που βρίσκεται πλέον στο νο 10 της παγκόσμιας κατάταξης μπήκε δυνατά, κέρδισε το πρώτο σετ με 7-5 σε 63′, αλλά στη συνέχεια δεν κατάφερε να βρει λύσεις απέναντι στην αντίπαλό της που ναι μεν βρίσκεται στο νο 31, αλλά έχει  στο παρελθόν κερδίσει δύο μεγάλους τίτλους, το Αμερικάνικο και το Καναδικό όπεν (2019).

Η Αντρεέσκου κέρδισε με 6-3 το δεύτερο σετ (54′), ενώ επικράτησε και στη μεγάλη μάχη που έγινε στο τρίτο με 6-4 (68′).

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This