Έκτος στον κόσμο ο Τσιτσιπάς – Έχασε έδαφος η Σάκκαρη

Must Read

Οκτώ σερί εβδομάδες είχε «καθηλωθεί» ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην 7η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της ATP, αλλά επιτέλους κατάφερε και ανέβηκε στην 6η!

Ο Έλληνας πρωταθλητής ανέβηκε ένα «σκαλοπάτι» και, από αυτήν την εβδομάδα, βρίσκεται στην 6η θέση, με 4.000 βαθμούς, γεγονός που τον φέρνει ακόμη πιο κοντά στο προσωπικό του ρεκόρ, που είναι η 5η θέση στον κόσμο.

Αξίζει, εξάλλου, να σημειωθεί πως ο Τσιτσιπάς μετράει 36 διαδοχικές εβδομάδες στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις ανδρών, καθώς, από τότε που μπήκε για πρώτη φορά (τον περασμένο Μάρτιο), δεν έπεσε ποτέ από την πρώτη 10άδα.

Επικεφαλής της κατάταξης, ανέβηκε μετά από ακριβώς έναν χρόνο ο Ράφα Ναδάλ, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον Ρότζερ Φέντερερ να παραμένει στην τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης της ATP.

Μικρή «πτώση» για την Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη, από την πλευρά της, υποχώρησε ένα σκαλοπάτι στην παγκόσμια κατάταξη της WTA και βρίσκεται, πλέον, στην 23η θέση με 1.820 βαθμούς.

Στην κορυφή εξακολουθεί να βρίσκεται η Αυστραλέζα Ασλεϊ Μπάρτι, έχοντας πίσω της την Τσέχα Καρολίνα Πλίσκοβα, ενώ στην τρίτη θέση συναντάμε τη Γιαπωνέζα Ναόμι Οσάκα.

Οσον αφορά στην Δέσποινα Παπαμιχαήλ, ανέβηκε τρεις θέσεις και βρίσκεται πλέον στο Νο 260 με 226 βαθμούς, ενώ μεγάλη πτώση είχε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που βρίσκεται, πλέον, στο Νο 265 του κόσμου με μόλις 215 βαθμούς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This