Φάιναλ Φορ: Ψηφίζει πρόκριση στον τελικό απόψε (18.00) ο Ολυμπιακός

Must Read

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός βρίσκεται στο Κάουνας της Λιθουανίας για τις δικές του… εκλογές. Απόψε «ψηφίζει» τελικό και την Κυριακή για την… αυτοδυναμία, την κατάκτηση του τροπαίου της Ευρωλίγκα. Μαζί του βρίσκονται 4.500 «ψηφοφόροι» του!

Η απειλή για τους «ερυθρόλευκους» είναι η Μονακό, η ομάδα που στην κανονική περίοδο τους νίκησε δύο φορές, Με 81-76 στο ΣΕΦ και 64-60 στο Πριγκιπάτο!

Ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας επιχειρεί να αποφορτίσει την ομάδα του για τον αποψινό (ώρα 18.00. Nova Sports Prime) καθοριστικό ημιτελικό.

«Πρέπει να το απολαύσουμε. Εδώ βρίσκοναι οι καλύτεροι. Δεν έχουμε πίεση. Είμασε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε για δεύτερη φορά στο πιο υψηλό επίπεδο της Ευρωλίγκα» είπε στη συνέντευξη τύπου και προέτρεψε τους πάντες: « Να τα δώσουμε όλα και το τέλος έτσι θα είμαστε χαρούμενοι. Δεν υπάρχει αποτυχία αν δεν πάρεις τον τίτλο, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για αυτό»,

Στο ίδιο μήκος κινήθηκε και ο αρχηγός Κώστας Παπανικολάου: « Όλες οι ομάδες, στη διοργάνωση, είχαν αυτοπεποίθηση. Προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερος μέρα με τη μέρα και να προχωράς».

Η Μονακό είναι πρωτάρα σε φάιναλ φορ. Ο προπονητής της Σάσα Ομπράντοβιτς αποτυπώνει το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: «Το να είμαστε εδώ με τους καλύτερους είναι απίστευτο! Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Δεν είμαστε εδώ για να ανταγωνιστούμε απλά. Θέλουμε να ονειρευόμαστε».

Το μεγάλο όπλο της Μονακό ένας παλιός μας γνώριμος, ο Μάικ Τζέιμς που αρκετές φορές έχει… πληγώσει τους «ερυθρόλευκους«», είτε με τη Μονακό, είτε με τον Παναθηναϊκό παλαιότερα: «Είναι σπουδαία εμπειρία. Νιώθω σαν την πρώτη μου φορά. Θέλουμε να το ευχαριστηθούμε και να πάρουμε κάποιες νίκες. Είναι ένα παιχνίδι, διαφορετικό από τα προηγούμενα».

Στον άλλο ημιτελικό (ώρα 21.00) υπάρχει ισπανικός εμφύλιος στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Μπαρτσελόνα εναντίον Ρεάλ. Οι νικητές των δύο ημιτελικών θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στον τελικό (21.00) της Κυριακή και οι ηττημένοι στον μικρό τελικό (ώρα 18.00).

Στοιχηματικά ο Ολυμπιακός δίνεται φαβορί για τον αποψινό αγώνα, αλλά για την κατάκτηση του τροπαίου οι μπουκ δείχνουν την Μπαρτσελόνα (2,70) με τον Ολυμπιακό σε απόσταση… αναπνοής (2,75) και αρκετά μακριά τις Ρεάλ (5,00) και Μονακό (7,00)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This