Κοιτάει ψηλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Ρολάν Γκαρός – Οι επόμενοι αντίπαλοί του και τα χρήματα που διεκδικεί

Must Read

Πήρε… σκούπα ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Ρολάν Γκαρός. Νίκησε με 3-0 σετ (6-2 σε 35′, 6-2 σε 37′ και 6-3 σε 53′) τον 30χρονο Αργεντινό Ντιέγκο Σβάρτσμαν (Νο. 95 στην παγκόσμια κατάταξη) και προκρίθηκε στους «16» της διοργάνωσης.

Ήταν το καλύτερο παιχνίδι του στο τουρνουά, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό του. Την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Αυστριακό Σεμπαστιάν Όφνερ (Νο. 118) για μια θέση στους «8». Ο Όφνερ  κέρδισε τον Ιταλό τον Φάμπιο Φονίνι με 3-2 σετ (5-7, 6-3, 7-5, 1-6, 6-4).

Για 5η διαδοχική χρονιά ο Τσιτσιπας περνά στους «16» και δικαιολογημένα μετά την επιβλητική του εμφάνιση δήλωσε ικανοποιημένος.

«‘Ηταν το πιο δύσκολο παιχνίδι μου στο τουρνουά. Έπρεπε να είμαι εκεί σε κάθε πόντο από άποψης συγκέντρωσης, να πάρω ότι μου έδινε ο Σβάρτσμαν και να “σβήσω” τα όπλα του. Η υπομονή ήταν αυτό που έμαθα σήμερα».

Σύμφωνα με το ταμπλό σε περίπτωση πρόκρισης στους «8», κάτι που δεν είναι απίθανο αντιμετωππίζει, πιθανότατα τον Ισπανό Κάρλος Αλκαράθ (Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη), ενώ στα ημιτελικά το υπάρχει σοβαρή πιθανότητα αντίπαλος να είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Με νίκη επί του Όφνερ ο Έλληνας πρωταθλητής εξασφαλίζει 180 βαθμούς και χρηματικό έπαθλο 240.000 ευρώ, ενώ εάν νικήσει στους «8» οι βθαμοί γίνονται 360 και τα ευρώ 400.000.

Πρόκριση στον ημιτελικό δίνει 720 βαθμούς κα8ι 630.000 ευρώ.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This