Η αναδόμηση της «Βασίλισσας»

Ο νέος προπονητής, οι μεταγραφικοί στόχοι και το «παλάτι» της μπασκετικής ΑΕΚ

Must Read

Η χρονιά τελείωσε με την ΑΕΚ να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί του βάθρου της Μπάσκετ Λιγκ. Οι «κιτρινόμαυροι» φόρεσαν το… χάλκινο μετάλλιο στο στήθος τους, αλλά η απουσία από τους τελικούς της διοργάνωσης, τους στοίχισε. Αυτός ο αποκλεισμός ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στην σχέση της Ένωσης με τον Λούκα Μπάνκι.

Ο Προμηθέας υπέταξε την ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ και αυτό ήταν κάτι που δεν μπορούσε να ξεπεραστεί ,όπως ο παρόμοιος αποκλεισμός από την Μπάμπεργκ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ιταλός είπε «αριβεντέρτσι» και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου λέει «έρχομαι» παρά τις…φωνές από τους οργανωμένους οπαδούς της Ενωσης.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος πιστεύει πολύ στον Έλληνα τεχνικό και σκοπεύει να επενδύσει πάνω του. Τόνισε πως η ΑΕΚ πρέπει να δείξει την διαφορετικότητα της και μην την…διαφημίζει απλά. Οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί ξέρουν ποιος είναι ο ισχυρός άνδρας της ομάδας και οι επενδύσεις που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια μιλούν από μόνες τους.

Ο Πάρις Λι, ένας εκ των καλύτερων γκαρντ του Τσάμπιονς Λιγκ σύντομα θα φορέσει τον «Δικέφαλο» στο στήθος, μιας και οι δυο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια από τον περασμένο Απρίλιο. Μια πραγματικά μεγάλη κίνηση που ήταν απαραίτητη μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση του Τζόρνταν Θίοντορ. Η μεγάλη καψούρα του Αγγελόπουλου όμως, όπως και των φίλων της ΑΕΚ, ακούει στο όνομα Νίκος Ζήσης.

Ο έμπειρος γκαρντ έμεινε ελεύθερος από την Μπάμπεργκ και σκέφτεται πολύ σοβαρά τον επαναπατρισμό του. Στην Ένωση θέλουν να του φορέσουν ξανά τα κιτρινόμαυρα όσο τίποτα άλλο και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας θα κάνει τα πάντα για τον φέρει στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του μεγάλα μπασκετικά βήματα.

Το «παλάτι»

Το αγωνιστικό κομμάτι μπορεί να βρίσκεται στην επικαιρότητα αυτές τις μέρες εξαιτίας του νέου προπονητή και των προσθαφαιρέσεων του ρόστερ, όμως το πιο σημαντικό για την ΑΕΚ είναι πως ετοιμάζει, επιτέλους, ένα δικό της γήπεδο.

Για πρώτη φορά η «Βασίλισσα» θα περπατάει σε ένα δικό της… παλάτι, που μπορεί να μην είναι στη Νέα Φιλαδέλφεια όμως θα είναι ένα πραγματικό στολίδι. Επικεφαλής για το έργο του θα είναι ο πρότζεκτ μάνατζερ που έχει αναλάβει και την «Αγιά Σοφιά»,  Δημήτρης Ανδριόπουλος.

Αυτό είναι ένα πραγματικά μεγαλόπνοο σχέδιο, που αν πραγματοποιηθεί θα μπορεί πλέον να μπει και η ΑΕΚ στην ίδια μοίρα με τους κορυφαίους της Ευρώπης. Όπως έχει δηλώσει με απόλυτα ξεκάθαρο τρόπο ο Μάκης Αγγελόπουλος, μεγάλος στόχος του είναι οι «κιτρινόμαυροι» να αγωνίζονται στο δικό τους γήπεδο μέχρι τον Ιανουάριο.

Το πρώην κλειστό της Πάλης στα Άνω Λιόσια θα ανακαινιστεί πολύ σύντομα με τις πρώτες μπουλντόζες να έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This