Επιτέλους και μια καλή είδηση! Πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος για την εθνική πόλο

Must Read

Η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών από την μακρινή Ιαπωνία έφερε ένα χαμόγελο στο μαύρο των ημερών. Με τη νίκη της 10-9 επί του Μαυροβουνίου προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και «φλερτάρει» με ένα μετάλλιο. Τι χρώμα θα έχει θα το ξέρει μετά τον ημιτελικό με Σερβία ή Ιταλία (Πέμπτη, 11 π.μ).

Μπορεί το Μαυροβούνιο να μην είχε εντυπωσιάσει στη φάση των ομίλων (ήταν 3η στον όμιλό της και η Ελλάδα πρώτη), αλλά έβγαλε αντίδραση. Μαχητικοί οι παίκτες της δυσκόλεψαν τους διεθνείς.

Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του ματς το σκορ ήταν 9-9, ο τερματοφύλακας Ζερδεβάς έκανε διπλή επέμβαση και αμέσως μετά ο Σκουμπάκης, στα 56” πριν τη λήξη σκόραρε δίνοντας τη νίκη στην Ελλάδα.

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς με πέντε γκολ αναδείχτηκε mvp του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-3, 1-3, 3-2

Ελλάδα: Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 5, Σκουμπάκης 1, Γκιουβέτσης 1, Φουντούλης, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 1, Αλαφραγκής, Κάκαρης 1, Νικολαΐδης, Καλογερόπουλος, Τζωρτζάτος

Μαυροβούνιο: Άντριτς, Μάτσιτς, Πέρκοβιτς, Αβέρκα 1, Τσούτσκοβιτς, Πόπαντιτς 1, Βούγιοβιτς, Ντ. Ράντοβιτς 3, Ουκρόπινα 2, Σπάιτς 1, Μάτκοβιτς 1, Β. Ράντοβιτς, Τεσάνοβιτς

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This