Σοκ στο μπάσκετ: Αποσύρεται ο Ισπανός Ρούμπιο για να προστατεύσει την ψυχική του υγεία!

Must Read

Κεραυνό εν αιθρία αποτέλεσε η δήλωση του 33χρονου ισπανού μπασκετμπολίστα με 12 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο ΝΒΑ, Ρίκι Ρούμπιο. Παραμονές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος μπάσκετ ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το άθλημα για να προστατεύσει την ψυχική του υγεία.

«Έχω αποφασίσει να σταματήσω την επαγγελματική μου πορεία για να προσέξω την ψυχική μου υγεία. Θέλω να ευχαριστήσω την ομοσπονδία για όλη την υποστήριξη που έλαβα και την κατανόηση της απόφασής μου. Σήμερα το #LaFamilia έχει ακόμα μεγαλύτερο νόημα. Σας ευχαριστώ. Θα ήθελα να ζητήσω να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου, για να αντιμετωπίσω αυτές τις στιγμές. Θα δώσω περισσότερες πληροφορίες όταν έρθει η κατάλληλη ώρα» ήταν η δήλωση που αναστάτωσε τους πάντες, τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στην Ευρώπη.

Ο Ρούμπιο ο οποίος αγωνίζεται στους Κλίβελαντ Κβαλιέρς δεν είναι ένας τυχαίος αθλητής, Κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπάσκετ το 2019 και είχε αναδειχτεί κορυφαίος παίκτης. Έχει ακόμα ένα ασημένιο μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες με την Ισπανία (2008), ένα χάλκινο (2016) και δύο Ευρωμπάσκετ (2013 και 2017).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This