Η Μαρία Σάκκαρη στον τελικό του Ουάσινγκτον Open – Τα χρήματα που διεκδικεί

Must Read

Η Μαρία Σάκκαρη απόψε το βράδυ στις 9.30 διεκδικεί τον δεύτερο τίτλο της καριέρας της σε τελικό. Στο όπεν της Ουάσινγκτον μπήκε ως τέταρτη καλύτερη τενίστρια, αλλά στον ημιτελικό κατάφερε να αποκλείσει την Νο. 1 του τουρνουά αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα.

Αντίπαλός της στον τελικό θα είναι η ανερχόμενη 19χρονη Κόκο Γκοφ, επίσης αμερικανίδα που βρίσκεται στο Νο. 7 της παγκόσμιας κατάταξης (η Μαρία είναι στο Νο. 9).

Η Σάκκαρη σε επτά τελικούς που έχει πάρει μέρος στην καριέρα της έχει κερδίσει έναν στο Μαρόκο το 2019, ενώ η τελευταία της συμμετοχή σε τελικό ήταν στην Γκουαδαλαχάρα του Μεξικού όπου είχε χάσει από την Πεγκούλα.

Ο αποψινός τελικός πέρα από το πρεστίζ έχει βαθμολογικό, αλλά και οικονομικό ενδιαφέρον. Η νικήτρια θα βρεθεί στην 7η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και η ηττημένη στην 8η. Ουσιαστικά η Μαρία έχει σίγουρη την άνοδο κατά μια τουλάχιστον θέση, ίσως και δύο εάν κερδίσει.

Σημαντικά είναι και τα κέρδη για τις δύο φιναλίστ. Η νικήτρια θα βάλει στον τραπεζικό της λογαριασμό 108.980 ευρώ και η ηττημένη 67.280.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This