Πρόσθετα μέτρα μελετά η ΟΥΕΦΑ για τα ματς της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Ακόμη και κεκλεισμένων των θυρών

Must Read

Η ΟΥΕΦΑ με νέα ανακοίνωσή της επανέρχεται στο θέμα των φρικιαστικών επεισοδίων, όπως τα χαρακτηρίζει, που οδήγησαν στην απώλεια του Μιχάλη Κατσουρή. Με αυτή ζητά επιπλέον ενημέρωση και επιφυλάσσεται για επιπλέον μέτρα.

Την ενημέρωση, πιθανότα, θα τη λάβει από την ΕΠΟ με την οποία βάσει του καταστατικού της επικοινωνεί και την ενημερώνει για τα ποδοσφαιρικά θέματα. Το «κλειδί» βρίσκεται στα επιπλέον μέτρα.

Από πλευράς ΑΕΚ η θέση ειναι ξεκάθαρη. Αποβολή της κροατικής ομάδας από τη διοργάνωση. Η θέση της ελληνικής ομάδας ενισχύεται και από τη στάση που τηρούν οι παράγοντές της Ντινάμο οι οποίοι πραβλέποντας την επιδρομή των οπαδών τους επιμένουν στο αφήγημα του ραντεβού οργανωμένων οπαδών έξω από την Opap Arena.

Τον τελευταίο καιρό στις συζητήσεις που γίνονται σε υψηλό επίπεδο κερδίζει έδαφος η ιδέα, τουλάχιστον το πρώτο ματς στο Ζάγκρεμπ να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς να αποκλείεται κάτι τέτοιο να συμβεί και στον αγώνα ρεβάνς για να κάμψουν τυχόν διαμαρτυρίες της Ντινάμο.

Η ανακοίνωση πάντως δημιουργεί την εντύπωση ότι αυτή τη στιγμή την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία την απασχολεί σοβαρά η ασφάλεια και των δύο αναμετρήσεων. Οι επόμενες μέρες, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση, θα δείξουν τις προθέσεις της διοργανώτριας αρχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Στις 8 Αυγούστου 2023, ενόψει των φρικιαστικών επεισοδίων που έλαβαν χώρα στην Αθήνα, η οποία οδήγησε στον χαμό μιας ζωής, η UEFA κοινοποίησε τις αποφάσεις της για αναβολή του αγώνα της ΑΕΚ εναντίον της Ντινάμο Ζάγκρεμπ που επρόκειτο να διεξαχθεί την ίδια ημέρα.

Μετά από αυτή την απόφαση, η UEFA βρίσκεται επί του παρόντος σε επαφές με τις ελληνικές εθνικές αρχές και έχει ζητήσει να λάβει λεπτομερή αναφορά των περιστατικών προκειμένου να επανεξετάσει και να αξιολογήσει την κατάσταση από πλευράς ασφάλειας και να λάβει τα κατάλληλα πρόσθετα μέτρα.

Τα επόμενα βήματα και τυχόν μέτρα που πρέπει να ληφθούν θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω».

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό το ματς στο Ζάγκρεμπ θα γίνει την Τρίτη 15/8 και η ρεβάνς στην Opap Arena το Σάββατο 19/8.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This