O Kώστας Παπανικολάου έγινε ξανά πατέρας: Σύσσωμη του ευχήθηκε η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ

Η σύζυγος του  Αγγελική Μπίθα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Must Read

Ο Κώστας Παπανικολάου και η Αγγελική Μπίθα έγιναν γονείς για δεύτερη φορά, καθώς η σύζυγος του αρχηγού της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού αλλά και της Εθνικής γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και ο σύζυγός της δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της.

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν ακολούθησε την αποστολή της Εθνικής Ομάδας στο Άμπου Ντάμπι γιατί θέλησε να είναι παρών στη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, ωστόσο όλοι οι συμπαίκτες καθώς και ο προπονητής του Δημήτρης Ιτούδης του έστειλαν τις ευχές τους μέσα από ένα βίντεο που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο Instagram. Ο αρχηγός τους θα μεταβεί κοντά τους την Πέμπτη.

Να θυμίσουμε πως ο Κώστας Παπανικολάου και η Αγγελική Μπίθα είναι μαζί εδώ και περίπου 10 χρόνια, ενώ η πρώτη  κόρη τους ήρθε στον κόσμο στις 31 Μαρτίου 2021.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Κώστας Παπανικολάου είχε αναφέρει για το πρώτο παιδί του: «Η γέννησή της ήρθε σε μία περίοδο που δεν ήταν η καλύτερή μου αθλητικά, είχα ένα χειρουργείο και με βοήθησε ψυχολογικά να επικεντρωθώ σε κάτι όμορφο και χαρμόσυνο και να το ξεπεράσω. Τα περισσότερα εύσημα ανήκουν στη γυναίκα μου, αυτή ασχολείται όλη τη μέρα με τη μικρή για να μπορώ εγώ να κάθομαι μία ώρα παραπάνω για έξτρα προπόνηση. Πρέπει να την ευχαριστήσω δημόσια. Όπως έχει πει και ο Βασίλης αλλά και άλλοι παίκτες, όταν έχεις ηρεμία στο σπίτι είσαι ήρεμος στη δουλειά σου οπότε ευχαριστώ πολύ τη γυναίκα μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This