Άρωμα Ελληνίδας απόψε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου – Πού και πότε αγωνίζονται οι τρεις αθλήτριες

Must Read

Τρία κορίτσια σηκώνουν απόψε τρίτη μέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου το βάρος της ελληνικής συμμετοχής

Στο άλμα επί κοντώ η Κατερίνα Στεφανίδη και η Ελένη Κλαούντια Πόλακ αρχίζουν τις προσπάθειές τους για πρόκριση στον τελικό, στις 19.40 (μετάδοση από την ΕΡΤ1). Το όριο είναι στα 4μ.65 κι αν δεν το περάσουν 12 αθλήτριες στον τελικό θα συμπληρωθεί η δωδεκάδα με τις επιλαχούσες.

Η 26χρονη Ελένη Πόλακ που έχει γεννηθεί στην Αθήνα. Το αροιμικό της ρεκόρ είναι 4μ.70 από το 2020, ενώ για να περάζσει στον τελικό πρέπει να καταρρίψει τη φετινής επίδοση που είναι 4μ.46.

 

Η Κατερίνα Στεφανίδη στα 33 χρόνια της κρατά την εμπειρία που της έχουν δώσει τα χρόνια. Ολυμπικονίκης το 2016, 4η το 2021, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια το 2017, 3η το 2019, 5η το 2022, για να μην αναφέρουμε τα τέσσερα μετάλλια σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Μπορεί να βρεθεί στον τελικό με επίδοση αρκετά πιο κάτω από τη φετινής επίδοση (4μ.82), ενώ το ατομικό της ρεκόρ είναι 4μ.91 από το 2017 στην ίδια διοργάνωση στο Λονδίνο.

Στις 19.50 αρχίζουν οι προκριματικοί στα 400μ. με εμπόδια όπου συμμετέχει η Δήμητρα Γναφάκη. Η 26χρονη Χανιώτισα, αθλήτρια του Παναθηναϊκού έχει σπουδάσει Διοίκηση Αθλητισμού στο Άκρον του Οχάιο. Πέρσι στο Μόναχο, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ήταν 5η με επίδοση 56”14 που αποτελεί και το ατομικό της ρεκόρ. Φέτος έχει 56”24. Αγωνίζεται στην 5η και τελευταία σειρά. Προκρίνονται στα ημιτελικά οι 4 πρώτες κάθε σειράς και οι τέσσερις καλύτεροι χρόνοι, γεγονός που της δίνει το πλεονέκτημα να κινούνται οι χρόνοι των άλλων αθλητριών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This