Λιποθύμισε στην προθέρμανση η Κατερίνα Στεφανίδη μετά από τραυματισμό!

Must Read

Η Κατερίνα Στεφανίδη στο προθερμαντήριο του σταδίου που γίνεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στη Βουδαπέστη έζησε τον δικό της εφιάλτη. Στη διάρκεια της προθέρμανσης, στο πρώτο άλμα που επεχείρησε δεν προσγειώθηκε καλά στο στρώμα, άκουσε ένα κρακ, μεταφέρθηκε με το φορείο και λίγο αργότερα λιποθύμισε. Αιτία η χαμηλή πίεση που παρουσίαζε και το σοκ.

Σαφής διάγνωση για τον τραυματισμό στο πόδι δεν μπορούσε να γίνει και αποφάσισε παρά τους πόνους να ρισκάρει με ένα άλμα, στα 4μ.50, στα προκριματικά που ενδεχομένως θα την έφερνε στον τελικό. Δεν τα κατάφερε. Ουσιαστικά δεν κατάφερε καν να ανέβει με το κοντάρι στις τρεις προσπάθειες που επεχείρησε.

Την περιπέτειά της την περιέγραψε στις δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΤ.

Η τρίτη προσπάθεια της Στεφανίδη

Η Ελένη Πόλακ είχε μια έγκυρη στα 4μ.20, πέρασε με τη δεύτερη τα 4μ.35, αλλά απέτυχε στα 4μ.50. Κατατάχτηκε 29η.
Εκτός ημιτελικών έμεινε και η Δήμητρα Γναφάκη. Ήταν 6η στη σειρά της στα 400μ με εμπόδια. Ο χρόνος της 56΄΄18 αποτελεί την καλύτερη φετινή της επίδοση και είναι πολύ κοντά στο ρεκόρ της (56”14). Κατατάχθηκε 28η σε σύνολο 41 αθλητριών.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This