«Πασάς» ο Παλάσιος χάρισε το τρίποντο στον Παναθηναϊκό, 1-0 τον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες»

Must Read

Το γκολ – όνειρο του Σεμπαστιάν Παλάσιος στο 74′ ήταν λύτρωση για τον Παναθηναϊκό που στους Ζωσιμάδες πριν καν τη σέντρα με τον ΠΑΣ άρχισε να μετρά απώλειες.

*Στη προθέρμανση αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο ο Βέρμπιτς που επρόκειτο να ξεκινήσει το ματς. Αντικαταστάθηκε από τον Αϊτόρ.

*Στο 34′ τραυματίστηκε ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του, ο Βαγιαννίδης (τράβηγμα) σε ένα σπριντ.

*Στο 51′ αποχώρησε επίσης τραυματισμένος ο Τζούρισιτς!

Κια να σκεφτεί κανείς ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήθελε να φρεσκάρει την ενδεκάδα διατηρώντας μόλις τέσσερις παίκτες σε σχέση με το τελευταίο ματς κόντρα στην Μπράγκα. Ήταν οι Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Παλάσιος και Ιωαννίδης.

Κάτι οι αλλαγές, κάτι η αδυναμία του Αϊτόρ να προσαρμοστεί στο παιχνίδι ήταν η αιτία που οι «πράσινοι» στο α’ μέρος είχαν απλά την εδαφική υπεροχή, αλλά ελάχιστες (έως μηδενικές) ευκαιρίες για γκολ.

Η εικόνα άλλαξε στην επιστροφή των ομάδων στο γήπεδο. Ανέβηκαν οι ρυθμοί, ο ΠΑΣ αισθάνθηκε την πίεση των αντιπάλων του, αλλά ο Παλάσιος ήταν αυτός που «ξεκλείδωσε» τη νίκη στο 74′.

Κίτρινη: 22′ Ερασμπούσπε, 29′ Τσαούσης, 54′ Τζίμας, 85′ Σόρια, 90′ Τζίνο, 90+3′ Κλέιμαν – 72′ Μπλαντένοβιτς, 81′ Βιλένα/

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Τσαούσης, Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα (76′ Γκαρό), Παμλίδης (89′ Μπάλαν), Τζίμας (63′ Ροσέρο), Κόντε.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης (38′ Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Πάλμερ-Μπράουν (73′ Βιλένα), Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Τζούριτσιτς (54′ Μαντσίνι), Παλάσιος, Αϊτόρ (38′ Μπερνάρ), Ιωαννίδης (73′ Σπόραρ).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This