Πρόλαβαν στο «παρά 5’» τα χειρότερα… Ραντεβού θανάτου Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στους δρόμους του Ζωγράφου! Δείτε τα πολεμοφόδια

Must Read

Στο παρά 5’ αποφύγαμε τα χειρότερα… Όλα ξεκίνησαν στον αγώνα βόλεϊ γυναικών του Ηλυσιακού με τον Ολυμπιακό. Μετά το τέλος του αγώνα, περίπου 200 οπαδοί του Ολυμπιακού με μηχανάκια συναντήθηκαν στην περιοχή του Ζωγραφου και ξεκίνησαν να κατευθύνονται προς τον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Ζωγράφου και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Ξηρογιάννη και Μπισκίνη, όπου είχε δοθεί το «ραντεβού».

Σημειώθηκαν οδομαχίες και συμπλοκές με περίπου 70 οπαδούς του Παναθηναϊκού. Ευτυχώς οι αστυνομικοί των ΜΑΤ είχαν πληροφορηθεί το «ραντεβού θανάτου» και διμοιρίες πήγαν στο σημείο. 

Τα επεισόδια βέβαια είχαν ξεκινήσει ωστόσο γρήγορα κατάφεραν να συλλάβουν μαζί με συναδέλφους τους,  της ομάδας Δράση και της ομάδας πρόληψης καταστολής της εγκληματικότητας  22 άτομα. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι διμοιρίες «πρόλαβαν τα χειρότερα» καθώς μπορεί να είχαμε και νεκρό. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This