Τέλος ο Ποτσετίνο από την Τότεναμ, μια εβδομάδα πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με Ολυμπιακό

Must Read

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ήταν, τελικά, ο αποδιοπομπαίος τράγος για την Τότεναμ, καθώς, μία μόλις εβδομάδα πριν από την καθοριστική αναμέτρηση της με τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, απολύθηκε!  

Η κάκιστη παρουσία των «Πετεινών» εντός και εκτός των βρετανικών συνόρων μέχρι στιγμής στη σεζόν, και μάλιστα, μόλις μερικούς μήνες μετά την παρουσία της στον τελικό του Champions League 2018-2019, απέναντι στη Λίβερπουλ, θορύβησε τη διοίκηση, που τελικά προχώρησε στην αποψινή αποδέσμευσή του.

Ο Ποτσετίνο εδώ και ένα μήνα βρίσκονταν υπό έντονη πίεση, με τα δημοσιεύματα στην Αγγλία να αναφέρουν, πως αν δεν κερδίσει το Σάββατο 23/11 τη Γουέστ Χαμ, τότε θα απολυθεί.

Τελικά, η διοίκηση της ομάδας επέλεξε να μην του δώσει ούτε καν αυτήν την ευκαιρία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This