Στα «μαχαίρια» Μαρινάκης-Κόκκαλης για το προπονητικό κέντρο στο Ρέντη

Must Read

Άλλο ένα θερμό επεισόδιο ήρθε να προστεθεί στη κόντρα του Βαγγέλη Μαρινάκη µε τον Σωκράτη Κόκκαλη! Με επιστολή της η εταιρεία Ιntrakat γνωστοποίησε στη «Θρύλος Α.Ε.» το αίτημά της για επιστροφή έκτασης του προπονητικού κέντρου στον Ρέντη, η οποία χρησιμοποιείται για τις ανάγκες της ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Πρόκειται για έκταση που ανήκε στη «Θρύλος Α.Ε.» και αποκτήθηκε από την Intrakat την περίοδο προεδρίας του Σωκράτη Κόκκαλη στην πειραϊκή ΠΑΕ.

Δείτε επίσης: «Μυρίζει» σκάνδαλο! Κούρεμα στα δάνεια του γηπέδου Καραΐσκάκη;

Όπως υποστήριζαν από την Πλατεία Αλεξάνδρας, η έκταση αυτή ήταν αναξιοποίητη από την εταιρεία συµφερόντων του άλλοτε προέδρου του συλλόγου και µε την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ το 2010 δαπανήθηκαν περισσότερα από 500.000 ευρώ για την αξιοποίησή της από την ακαδηµία.

Η επιστολή της Intrakat

Η επιστολή της Intrakat ανέφερε: «Όπως γνωρίζετε, η διάρκεια του από 01.02.2014 µεταξύ µας Ιδιωτικού Συµφωνητικού Μίσθωσης του οικοπέδου επιφανείας 12.655,08 τ.µ. που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη Αττικής, έληξε την 30.6.2019. Όπως σας έχουµε ήδη ενηµερώσει, η Εταιρεία µας δεν προτίθεται να προβεί σε παράταση ή ανανέωση του µισθωτηρίου, καθώς σκοπεύει να προβεί σε πώληση του ακινήτου της. Κατόπιν αυτού, παρακαλούµε να µας αποδώσετε το ακίνητο, κατά τα προβλεπόµενα στο άρθρο 12 του µισθωτηρίου, εντός 30 ηµερών από την παρούσα.

Επίσης, σας γνωρίζουµε ότι για το χρονικό διάστηµα από την 1/7/2019 µέχρι και σήµερα οφείλετε το ποσό των 15.033,84 ευρώ ως αποζηµίωση χρήσης του ακινήτου κατά τα προβλεπόµενα στο άρθρο 9 του µισθωτηρίου.

Αρµόδιος επικοινωνίας για την παράδοση του ακινήτου και την τακτοποίηση τυχόν εκκρεµοτήτων από το µισθωτήριο είναι ο κ. Ιωάννης Σχοινάς».

Από την πλευρά της η επιστολή-απάντηση της «Θρύλος Α.Ε.» προς την Intrakat έγραφε µεταξύ άλλων: «Επιλέγετε να το κάνετε αυτό κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου ώστε η ζηµία να είναι µεγαλύτερη αφού ανατρέπεται όλος ο αγωνιστικός προγραµµατισµός της ακαδηµίας µας.

∆υστυχώς, επιβεβαιώνεται και πάλι η εχθρική στάση του Σωκράτη Κόκκαλη και των εταιρειών του απέναντι στην ΠΑΕ Ολυµπιακός. Αποδείχθηκε µε την υπόθεση του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τη στάση του τα τελευταία τρία χρόνια και τις συµµαχίες του και τις δουλειές µε όλους σχεδόν τους εχθρούς του Ολυμπιακού, καθώς και µε το γεγονός ότι ο ίδιος και οι εταιρείες του δεν συνεισέφεραν ούτε ένα ευρώ για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό τα τελευταία δέκα χρόνια.

∆υστυχώς για τον Σωκράτη Κόκκαλη, τους γιους του και τους συνεργάτες του, βασιλιάς τους είναι το χρήµα ενώ ο Ολυµπιακός είναι ένα όχηµα επίτευξης κερδών για τις κρατικοδίαιτες εταιρείες του…

Η ΠΑΕ Ολυµπιακός ήδη ετοιµάζει νέους χώρους κοντά στο προπονητικό κέντρο, για να φιλοξενήσουν τις οµάδες της ακαδηµίας του Ολυµπιακού… Σε ό,τι αφορά σε µια οφειλή µερικών χιλιάδων ευρώ σε σχέση µε τη µίσθωση, έχει εξοφληθεί». Και καταλήγει αναφέροντας: «Να είστε σίγουροι ότι µαζί µε την παραλαβή του οικοπέδου σας θα εισπράξετε και την καθολική αποδοκιµασία του κόσµου για ακόµα ένα απρόκλητο χτύπηµα στον σύλλογο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This