Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τα αποψινά ματς του Τσάμπιονς Λιγκ – Δείτε τα γκολ της πρεμιέρας

Must Read

Βράδυ υψηλών απολαύσεων στο Τσάμπιονς Λιγκ με ματς που κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Ντόρτμουντ – Μίλαν, Νιούκαστλ – Παρί και Πόρτο – Μπαρτσελόνα υπόσχονται έντονες συγκινήσεις.

5ος ΟΜΙΛΟΣ

19:45 Ατλέτικο Μαδρίτης – Φέγενορντ

Η Ατλέτικο μετά τη νίκη της στο ντέρμπι της Μαδρίτης (3-1 την Ρεάλ) ανέβασε ταχύτητες. Εχει τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα με τελευταία το εντός 3-2 με την Κάντιθ, ενώ στην πρεμιέρα του ομίλου πήρε ισοπαλία (1-1) στη Ρώμη από τη Λάτσιο. Έχει πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας με απόντες τους Σάβιτς, Χιμένες, Σογιουντσού. Εκτός και οι Ρεϊνίλντο (α), Μέμφις (ε), Λεμάρ (μ), Μπάριος (μ), επανέρχεται ο Άλβαρο Μοράτα.

Η Φέγενορντ «τρέχει» νικηφόρο σερί 6 αγώνων σε Ολλανδία και Ευρώπη. Τελευταίο ματς το 3-1 επί της Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Στην πρεμιέρα του ομίλου νίκησε 2-0 την Σέλτικ που από το 63′ έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Τιμωρημένος ο Χιμένες (ε.), τραυματίες οι Μπάιλοβ (τ.) και Ιβάνουσετς (μ.-ε.).

22:00 Σέλτικ – Λάτσιο

Στην Σκωτία πάει καλά η Σέλτικ, οδηγεί την κούρσα, στην Ευρώπη, όμως άρχισε με ήττα στην Ολλανδία από τη Φέγενορντ (0-2). Επιστρέφει ο Xαρτ (τ.), ενδεχομένως και Κάρτερ-Βίκερς (α.). Τιμωρημένοι οι Λάγκερμπιελκε (α.) και Χολμ (μ.), τραυματίες οι Γουέλς (α), Αμπάντα (ε.) και οι εκτός ευρωπαϊκής λίστας Ναβρότσκι (α.), Τίλιο (ε.), Μπερναμπέι (α.). Αμφίβολοι δίνονται οι Μ. Τζόνσον (ε.) και Κομπαγιάσι (α.).

Η Λάτσιο προσπάθησε το Σάββατο στο Μιλάνο, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 2-0 από τη Μίλαν. Άσχημα ξεκίνησε και στην Ευρώπη με την εντός έδρας ισοπαλία με την Ατλέτικο (1-1). Εκτός ο Μανδάς (τ.) που δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα και Μπάσιτς (μ.).

6ος ΟΜΙΛΟΣ

22:00 Ντόρτμουντ – Μίλαν

Πήρε το «διπλό» η Ντόρτμουντ στην έδρα της Χοφενχάιμ (3-1), αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ ξεκίνησε απογοητευτικά στην ήττα στο Παρίσι με 2-0 από την Παρί. Εκτός Σάμπιτσερ (α.μ.), Μενιέ (α.), Μορέι (α.).

Η Μίλαν νίκησε μνε 2-0 τη Λάτσιο το Σάββατο, δεν ήταν καλή. Στη διοργάνωση έχασε δύο βαθμούς στο εντός έδρας 0-0 με την Νιούκαστλ. Αναζητά αντίδραση. Τραυματίας ο Μπενάσερ (μ.), εκτός λίστας Πελεγκρίνο (α.) και ο Ρομέρο (μ.). Απόντες και οι Καλντάρα (στ.), Κρούνιτς (μ.), Λόφτους-Τσικ (μ.) και Καλουλού (στ.).

22:00 Νιούκαστλ – Παρί Σεν Ζερμέν

Χρειάζεται να κεφαλοποιήσει το 0-0 στοι Μιλάνο η Νιούκαστλ με μια εντός έδρας επιτυχία επί της Παρί. Προέρχεται από νικηφόρο σερί τριών αγώνων στις εγχώριες διοργανώσεις και 11-0 στα γκολ. Αμφίβολος ο Γουίλσον (ε.), με πιθανότητες συμμετοχής ο Ζοέλινγκτον (μ.). Εκτός οι Μπότμαν (στ.), Μπαρνς (εξ.), Γουίλοκ (μ.-ε.).

Κάκιστο ξεκίνημα για την Παρί με γκέλες και στη Γαλλία. Τελευταία το 0-0 στην έδρα της ουραγού Κλερμόν. Στο Τσάμπιονς Λιγκ ξεκίνησε με νίκη στο Παρίσι (2-0 την Ντόρτμουντ). Πολλές οι απουσίες: Εκιτικέ (ε.), Ρίκο (τ.), και Λετελιέ (ε.), Ασένσιο (), Κιμπεμπέ (Α) και Νούνο Μέντες (Α). Με την Εθνική ομάδα της χώρας του βρίσκεται ο αναπληρωματικός Λι Κανγκ – Ιν (ΜΕ). Ο Νάβας (Τ) επιστρέφει στο γκρουπ. Με 4-3-3 ο Ενρίκε, επαναφέρει στο βασικό σχήμα τον Ερνάντεζ (Α).

7ος ΟΜΙΛΟΣ

22:00 Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι

Το νικηφόρο σερί έξι αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις σταμάτησε για τη Λειψία στην εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Μπάγερν. Στο «-3» από την πρώτη θέση. Οδηγός της για το αποψινό ματς το περσινό 1-1 με τη Σίτι για τη φάση των «16». Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Καμπλ (μ.), αμφίβολος Χένριχς (α.), εκτός οι Όρμπαν (α.), Ντάνι Όλμο (μ.), Μπιτσιαμπού (α).

Δύο διαδοχικές ήττες για τη Σίτι το λες και είδηση. Προηγήθηκε ο αποκλεισμός στο Λιγκ Καπ απο τη Νιούκαστλ (1-0), ακολούθησε η η ήττα στην έδρα της Γουλβς (2-1) για το πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα των αγώνων στον όμιλο είχε νικήσει, με ανατροπή, 3-1 τον Ερυθρό Αστέρα στο Μάντσεστερ. Επιστρέφουν οι Ρόδρι (μ.), Μπερνάντο Σίλβα (μ.), Στόουνς (αμ.-μ.). Παραμένει εκτός ο Ντε Μπρόινε (μ.).

22:00 Ερυθρός Αστέρας – Γιουνγκ Μπόις

Επέστρεψε στις νίκες ο Ερυθρός Αστέρας στο πρωτάθλημα με το 1-0 επί της Ραντνίτσκι Νις, παραμένει 3ος στη βαθμολογίας. Στην πρεμιέρα των αγώνων του ομίλου προηγήθηκε στο Μάντσεστερ της Σίτι, αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 3-1 από την Σίτι. Δεν αναφέρονται απουσίες.

Η Γιουνγκ Μπόις το Σάββατο πήρε σπουδαίο «διπλό» (1-0) στην έδρα της Γκρασχόπερ. Βρίσκεται στο «-2» από την πρωτοπόρο Ζυρίχη. Στο Τσάμπιονς Λιγκ ξεκίνησε με ήττα εντός από τη Λειψία (3-1). Εκτός ο Ιμέρι (μ.), ο Μπενίτο (α.), και ο Ντέμε (μ.).

8ος ΟΜΙΛΟΣ

19:45 Αντβέρπ – Σαχτάρ

Στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων η Αντβέρπ γνώρισε τη συντριβή από την Μπαρτσελόνα με 5-0. Έκτοτε σε τρεις αγώνες για το βελγικό πρωτάθλημα είχε τρεις ισοπαλίες χωρίς γκολ. Εκτός οι Ντε Λατ (α), Βάινς (α.) και Οντρέικα (ε.).

Η ουκρανική Σαχτάρ παρά την ήττα (2-1) της στο πρωτάθλημα από τη Βόρσκλα παραμένει πρώτη στο πρωτάθλημα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχασε με 3-1 από την Πόρτο. Τραυματίες οι Τραορέ (ε.), Μπότναρ (α.), Λάμκιν (α.), διαθέσιμοι οι Τσιγκρίνσκι (στόπερ), Ματβιένκο (α.).

22:00 Πόρτο – Μπαρτσελόνα

Μάχη κορυφής στο Οπόρτο. Οι γηπεδούχοι προέρχοναι από ήττα (1-0) στην έδρα της Μπενφίκα. Ξεκίνησε με νίκη τη μάχη των ομίλων (3-1 τη Σαχτάρ). Εξέτισε ο Πεπέ (εξ.), επιστρέφει ο Ναμάσο (ε.). Εκτός Πέπε (στ.), Ζαϊντού (α.), Μαρκάνο (α.) και Εβανίλσον (ε.).

Η Μπαρτσελόνα νίκησε δύσκολα τη Σεβίλλη με 1-0 χωρίς μάλιστα να σκοράρει δικός της παίκτης (αυτογκόλ του Σέρχιο Ράμος). Στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων διέλυσε με 5-0 την Αντβέρπ στη Βαρκελώνη. Εκτός οι Ραφίνια (εξ.), ντε Γιονγκ (μ.) και Πέδρι (μ.).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This