«Πού πας “Ξανθέ”…» – Το συγκλονιστικό «αντίο» της ομάδας του Άρη στον Γιάννη Ιωαννίδη

Must Read

Ένα «αντίο» που «σπάει κόκκαλα» είπε η ομάδα του Άρη στον Γιάννη Ιωαννίδη ο οποίος έφυγε νωρίτερα από την ζωή στα 78 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο «Ξανθός» του ελληνικού μπάσκετ υπήρξε παίκτης της ομάδας και αργότερα είχε κατακτήσει οκτώ πρωταθλήματα με τους κιτρινόμαυρους.

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα γράφουν:

«Πού πας, “Ξανθέ”;

Πού πας, “Ξανθέ”; Εσύ που έκανες τον ΑΡΗ Αυτοκράτορα;
Ανίκητο;

Πώς να καλύψουμε τέτοιο κενό;

Πού πας, Γιάννη Ιωαννίδη;

Πώς θα είναι ίδιος ο ΑΡΗΣ χωρίς εσένα στη ζωή;

Σήμερα δε θρηνούμε απλά την απώλεια ενός μέλους της οικογένειας του ΑΡΗ. Σήμερα θρηνούμε την απώλεια του ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ. Ο ΑΡΗΣ δε θα ήταν αυτός που είναι χωρίς εσένα. Ο ΑΡΗΣ δεν είναι και δε θα είναι αυτός που είναι χωρίς εσένα.

Αλλά μην ανησυχείς… Η παρακαταθήκη που άφησες θα είναι ζωντανή στους αιώνες των αιώνων. Ο ΑΡΗΣ που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια όλης της Ελλάδας, ο ΑΡΗΣ που ένωσε όλη την Ελλάδα, ο ΑΡΗΣ που έκλεινε μαγαζιά, κινηματογράφους και θέατρα απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας κάθε Πέμπτη, είναι ο δικός σου ΑΡΗΣ. Το δικό σου δημιούργημα.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου, μέγιστε. Η «Dream Team» ΑΡΗ Παραδείσου βρήκε τον ιδανικό κόουτς. Κι εκεί, «γκάζια» θα τους βάζεις… Γιατί η νίκη ήταν, είναι και θα είναι συνώνυμό σου…».

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε βίντεο:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This