Παρασκευή 18/6/2021

Κόκκαλης προς Μαρινάκη: «Εγώ δεν κρύφτηκα πίσω από offshore… Σταμάτα να μικραίνεις τον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός ανήκει στο λαό του, είναι πιο μεγάλος από μένα και σίγουρα από σένα!

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει μεταξύ του ιστορικού προέδρου του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη και του Βαγγέλη Μαρινάκη. «Τελευταία πράξη» η επιστολή του πρώτου προς τον δεύτερο, στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ υπονοεί ότι ο εφοπλιστής κρύβεται πίσω από offshore εταιρείες και παρένθετα πρόσωπα όσον αφορά στη διαχείριση και τη διοίκηση του Ολυμπιακού ενώ σαφώς του δηλώνει ότι του παρέδωσε έναν ΜΕΓΑΛΟ Ολυμπιακό και τον προτρέπει να μην τον «μικραίνει άλλο»!

Ο Ολυμπιακός ανήκει στο λαό του, είναι πιο μεγάλος από μένα και σίγουρα από σένα

Να πούμε ότι αφορμή για την ανταλλαγή των επιστολών ήταν η πρόθεση της Ιντρακάτ να πουλήσει το χώρο που της ανήκει στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η επιστολή είναι η παρακάτω:

«Κύριε Μαρινάκη,
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Οι συνεχείς απαράδεκτοι και συκοφαντικοί ισχυρισμοί σου εις βάρος μου, οι άθλιες επιθέσεις εναντίον της οικογένειάς μου και οι βρώμικες μεθοδεύσεις κατά των επιχειρήσεων που συμμετέχω, με αποκορύφωμα το χθεσινό οχετό από τα Μέσα που έχεις εξαγοράσει δεν θα μείνουν πλέον αναπάντητα.

Παρέλαβα έναν Ολυμπιακό ερείπιο και σου παρέδωσα ένα ΜΕΓΑΛΟ Ολυμπιακό με πρωταθλήματα, κύπελλα, σύγχρονο γήπεδο, προπονητικό κέντρο, ακαδημίες, σχολές και γραφεία.

Για να γίνουν όλα αυτά, που ήταν μία προσπάθεια ιδιαίτερη δύσκολη, εκτός από εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, διέθεσα πολύ χρόνο, έλαβα κρίσιμες πρωτοβουλίες και δύσκολες αποφάσεις γιατί πάνω από όλα είχα το συμφέρον του Ολυμπιακού.

Από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή ήμουν προσωπικά Πρόεδρος και ο μέτοχος του Ολυμπιακού χωρίς να κρύβομαι πίσω από offshore εταιρείες και παρένθετα πρόσωπα.

Βλέπω ότι εσύ χρησιμοποιείς τον Ολυμπιακό και ΜΜΕ που ελέγχεις ως ασπίδα προσωπικής σου προστασίας, εργαλεία προώθησης προσωπικών σου συμφερόντων και πολιτικών φιλοδοξιών.

Ο Ολυμπιακός ανήκει στο λαό του, είναι πιο μεγάλος από μένα και σίγουρα από σένα.

Μην συνεχίζεις να τον μικραίνεις».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ