Με οκτώ αλλαγές στην ενδεκάδα ο Παναθηναϊκός 5-0 τον Ατρόμητο

Must Read

Η εναλλακτική ενδεκάδα που παρέταξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη Λεωφόρο κόντρα στον Ατρόμητο (5-0) με οκτώ αλλαγές σε σχέση με το ματς στο Ισραήλ κόντρα στη Μακάμπι Χάιιφα δεν διέφερε σε τίποτα με την πρώτη. Ήταν αποτελεσματική, κατάφερε να επιβληθεί και να εξασφαλίσει μια άνετη νίκη για τους «πράσινους» στον εξ αναβολής αγώνα της πρεμιέρας.

Ο μόνος που δεν το χάρηκε ήταν ο Ζέκα ο οποίος αποθεώθηκε στο 58′ όταν μπήκε στον αγώνα στη θέση του Βιλένα. Ατυχώς για τη «σημαία» του Παναθηναϊκού στο 85′ πήγε δυνατά σε πόδια αντιπάλου με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Μανούχου.

Ο Ζέκα αποχώρησε κλαίγοντας από το γήπεδο, δεν ήθελε να συνδέσει με αυτό τον τρόπο την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση κόντα σε μια ομαδα που ήταν σαφώς καλύτερη. Όταν μάλιστα έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 44′ με τη αποβολή του Ασεβέδο μετά από σπρώξιμο στον Παλάσιος όπου καταλογίστηκε πέναλτι και κόκκινη.

Το 1-0 με τον Τζούρισιτς στο 3′

Το 2-0 με τον Παλάσιος στο 33′
Το 3-0 με τον Σπόραρ στο 45′

Το 4-0 με τον Τζούρισιτς στο 59′

 

Το σκορ διαμορφώθηκε στο 90+1′ με τον Γερεμέεφ έπειτα από σέντρα του Παλάσιος.

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν – Μλαντένοβιτς, Γεντβάι (58′ Αράο), Σένκεφελντ, Βαγιαννίδης (79′ Κώτσιρας) – Ρούμπεν, Βιλένα (58′ Ζέκα), Τζούρισιτς (79′ Ιωαννίδης) – Βέρμπιτς, Παλάσιος, Σπόραρ (69′ Γερεμέεφ).

Ατρόμητος: Τσιντώτας – Κεσχρίντα (85′ Κυβρακίδης), Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ – Γκονζάλες (57′ Φριντγιόνσον), Καμαρά, Έρλινγκμαρκ – Γιουμπιτάνα (46′ Ιμερέκοφ), Βαλένσια (69′ Κούεν), Βέργος (69′ Ανγκιέλσκι).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This