Ολυμπιακός: Απορρίφθηκε το αίτημά του για έξτρα εισιτήρια με την Τότεναμ

Must Read

Αρνητικά απάντησε η διοίκηση των «σπιρουνιών» στο επίσημο αίτημα του Ολυμπιακού για έξτρα εισιτήρια, από αυτά που του αναλογούσαν για τον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης (26/11) με την Τότεναμ στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.  

Αυτό σημαίνει πως οι «Ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να… αρκεστούν στην συμπαράσταση των 3.000 οπαδών του, οι οποίοι ήδη έχουν κανονίσει να βρίσκονται στις εξέδρες του «Tottenham Hotspur Stadium».

Η ΠΑΕ έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της στις αρχές της εβδομάδες πως τα εισιτήρια για το συγκεκριμένο ματς εξαντλήθηκαν «εν ριπή οφθαλμού», και, για το λόγο αυτό, ζήτησε έξτρα εισιτήρια για να τα διαθεσει στον κόσμο της, με το αίτημα της, ωστόσο, να απορρίπτεται.

Υπενθυμίζεται πως σε αυτή την κρίσιμη -και για τις δύο ομάδες- αναμέτρηση, ο Πέδρο Μαρτίνς θα βρει απέναντί του στη μάχη των πάγκων τον συμπατριώτη του Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος θα κάνει ευρωπαϊκό ντεμπούτο στον πάγκο των σπιρουνιών.

Διαβάστε επίσης: Με Μουρίνιο στον πάγκο της η Τότεναμ κόντρα στον Ολυμπιακό

Με τους 7 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει η Τότεναμ, μετά τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του 2ου ομίλου, χρειάζεται τουλάχιστον την ισοπαλία για να «κλειδώσει» τη 2η θέση, που οδηγεί στην επόμενη φάση του Champions League, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός, θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, για να τα παίξει, κατόπιν, όλα για όλα στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου στο «Καραϊσκάκης», απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, ώστε να εξασφαλίσει την 3η θέση που οδηγεί στους «32» του Europa League.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This