Πρακτικές συμβουλές για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας από τον 4 φορές νικητή Νίκο Πολιά

Την Κυριακή το κορυφαίο αθλητικό γεγονός με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Ήταν λίγο πριν τις 11.30 το πρωί της 24ης Οκτωβρίου του 1993. Ο κόσμος στο Παναθηναϊκό Στάδιο λιγοστός, όμως, το ενδιαφέρον για τον πρώτο νικητή του 13ου Μαραθωνίου της Αθήνας μεγάλο.

Ο Νίκος Πολιάς μπήκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο κι έκανε την πρώτη του γνωριμία με όσους δεν τον ήξεραν. Έκανε την εμφάνιση που έμελλε τα επόμενα χρόνια να γίνει οδηγός μιας σπουδαίας καριέρας. Ολυμπιακοί Αγώνες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και επιδόσεις που μέχρι σήμερα ξεχωρίζουν, είναι στο παλμαρέ ενός εκ των κορυφαίων Ελλήνων στην κλασσική διαδρομή.

Από εκείνο το πρωινό του 1993 μέχρι και σήμερα έχει αγωνιστεί οκτώ φορές στα 42.195 μέτρα και τις τέσσερις από αυτές έφτασε πρώτος στον τερματισμό, στο Καλλιμάρμαρο στάδιο.

Λίγες μέρες πριν τον εφετινό, επετειακό Αυθεντικό Μαραθώνιο, που διοργανώνεται, όπως κάθε χρόνο, από τον ΣΕΓΑΣ, με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ, ο Νίκος Πολιάς είναι ο πλέον κατάλληλος για να δώσει πρακτικές συμβουλές στους δρομείς για το πώς θα διανύσουν επιτυχώς την κλασσική διαδρομή.

Δείτε παρακάτω απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΕΓΑΣ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This