«Πολυϊδιοκτησία»: Κλήθηκαν ως ύποπτοι για παράβαση καθήκοντος οι Τζουλάκης-Αρκούδης και 12 μέλη της ΕΕΑ

Αναμένεται η απόφαση της Εισαγγελίας

Must Read

Όπως αποκλύφθηκε στην «Δίκη στο Open», ο πρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) Νίκος Τζουλάκης, αλλά και το μέλος, Ηλίας Αρκούδης, κλήθηκαν ως ύποπτοι…

Η υπόθεση αφορά ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος παράβασης καθήκοντος στην υπόθεση «πολυϊδιοκτησίας»!

Την ίδια στιγμή, η Εισαγγελία Αθηνών κάλεσε ως ύποπτα και άλλα 12 μέλη, τα οποία ωστόσο δεν περιλαμβάνονται στην μηνυτήρια αναφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όλα τα μέλη παρείχαν ήδη έγγραφες εξηγήσεις προς το 18ο Προανακριτικό Τμήμα Αθηνών και την πταισματοδίκη, Αλεξάνδρα Αληδρομίτη. Η μηνυτήρια πάντως αναφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την υπόθεση κατατέθηκε προ τριετίας, αλλά η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών, Σαπφώ Κατσανάκη, την αρχειοθέτησε.

Οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ ωστόσο προσέφυγαν ξανά και αυτή την φορά η εισαγγελέας Εφετών, Βασιλική Χαλβά, αποφάσισε την ανάσυρση της δικογραφίας, διερευνώντας το αδίκημα που προκύπτει από το άρθρο 259 του Ποινικού Κώδικα (περί παράβασης καθήκοντος). Τα 14 συνολικά μέλη εξετάστηκαν ανωμοτί και πλέον αναμένεται η απόφαση της Εισαγγελίας για την τύχη της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This