Η Σαχτάρ σταμάτησε το σερί της Μπαρτσελόνα, θρίαμβος της Ντόρτμουντ – Δείτε φάσεις και γκολ

Must Read

Ετοιμαζόταν η Μπαερτσελόνα να γιορτάσει την πρόωρη πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ (8ος όμιλος), αλλά η Σαχτάρ είχε άλλη άποψη, Στο Αμβούργο που είναι η προσωρινή της έδρα λόγω πολέμου νίκησε με 1-0 τους Καταλανούς και σταμάτησε το νικηφόρο σερί τριών αγώνων.

Τώρα ενώ η Μπαρτσελόνα α περιμένει κάποια από τα επόμενα δύο ματς για να «τσεκάρει» την πρόκρισή της, η Σαχτάρ μπαίνει δυνατά ακόμα και στη διεκδίκση της 2ης θέσης, ενώ πιθανότατα έχει εξασφαλίσει την 3η.

Η Ντόρτμουντ με τη σειρά της νίκησε με 2-0 τη Νιούκαστλ, δείχνει να ξεπερνά το σοκ της βαριάς ήττας με 4-0 στην έδρα της από την Μπάγερν.

6ος όμιλος

Ντόρτμουντ – Νιούκαστλ 2-0

26′ Φίλκρουγκ, 79′ Μπραντ

Ντόρτμουντ: Κόμπελ, Ζούλε, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Ρίερσον, Ζάμπιτσερ, Νμέτσα, Ετσκάν, Αντεγέμι (81′ Ρόις), Φίλκρουγκ (87′ Μουκοκό), Μπραντ.
Νιούκαστλ: Πόουπ, Τρίπιερ, Λασέλς, Σερ, Χολ (46′ Αλμιρόν), Λόνγκσταφ, Γκιμαράες, Γουίλοκ (80′ Μάιλι), Λιβραμέντο, Γουίλσον (46′ Γκόρντον), Ζοέλιντον.

8ος όμιλος

Σαχτάρ Ντόνεσκ – Μπαρτσελόνα (στο Αμβούργο) 1-0

40′ Σικάν

Σαχτάρ: Ρίζνικ, Γκοχολεϊσβίλι, Μπόνταρ, Ρακίτσκι, Ματβιένκο, Στεπανένκο (73′ Ναζαρίνα), Ζουμπκόφ, Κρίσκιφ, Σουντάκοφ, Νεγουέρτον (90+7′ Σβεντ), Σικάν (62′ Κέλσι).

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Κανσέλο, Αραούχο, Κρίστενσεν, Αλόνσο (60′ Μπαλντέ), Γκιντογάν, Ρομέου (59′ Πέδρι), Γκάβι (81′ Φερμίν), Ραφίνια (59′ Γιαμάλ), Λεβαντόβσκι, Τόρες (59′ Φέλιξ).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This