Στις καθυστερήσεις έσωσε την… παρτίδα ο Ατρόμητος, 1-1 με τον Πανσερραϊκό στο Περιστέρι

Must Read

Ο 27χρονος Πολωνός Κάρολ Γιέρζι Αντζιέλσι πέρασε για τον Ατρόμητο στο β’ μέρος για να αλλάξει τη μοίρα του αγώνα. Η ομάδα του Περιστερίου ήταν πίσω στο σκορ, έψαχνε απεγνωσμένα, τουλάχιστον την ισοφάριση, έπειτα από δύο νικηφόρα αποτελέσματα.

Άργησε ο Πολωνός, αλλά τα κατάφερε στο 90+4′ παίρνοντας την… μπουκιά της νίκης από τον Πανσερραϊκό και στερώντας του τη δυνατότητα να γράψει ιστορία.

Οι Σερραίοι σε επτά αγώνες στην ιστορία των αναμετρήσεων δεν είχαν νίκη και παραμένουν χωρίς νίκη. Απλά τις δύο ισοπαλίες τους τις έκαναν τρεις, ενώ έχουν και τέσσερις ήττες.

Όλα έδειχναν ότι οι νεοφώτιστοι Σερραίοι του Πάμπλο Γκαρσία θα έκαναν την έκπληξη στο Περιστέρι. Ο Ζήσης Χατζηστραβός στο 40′ ήταν ο σκόρερ. Ο ίδιος την περασμένη Δευτέρα είχε σημειώσει ένα εντυπωσιακό τέρμα στον αγώνα με τον ΟΦΗ (2-1).

Κι όμως ο Πανσερραϊκός έπαιξε έξυπνα, βραχυκύκλωσε τους αντιπάλους του, μετά το γκολ έδωσε χώρο, αλλά δεν κλείστηκε στην άμυνα. Το αντίθετο, έχασε δύο τουλάχιστον ευκαιρίες για γκολ.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθηνών)

Βοηθοί: Θεόδωρος Τζουβάρας (Κοζάνης), Λάμπρος Διαμαντής (Ηπείρου)

4ος: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)

VAR: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων), ΑVAR: Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας)

Κίτρινη: 51′ Βαλέντσια, 56′ Τζαβέλλας, 80′ Καμαρά – 56′ Άλεξιτς, 78′ Ντανκερλούι, 80′ Πηλέας, 90+6′ Ουεντραογκό.

Ατρόμητος (Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κούντε (74’ Κουέν), Ρομπάιγ (74’ Γιουμπιτάνα), Καμαρά (87’ Ντιρκς), Φριντζόνσον (46’ Αντζιέλσκι), Βαλένσια.

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χόβαν, Ντανκερλούι, Μπέργκστορμ, Αυλωνίτης, Πεταυράκης, Μορέιρα, Ουεντραόγκο, Χατζηστραβός (89’ Κολομπίνο), Πηλέας (80’ Δεληγιαννίδης), Μασαρίποφ (60’ Τομάς), Άλεξιτς.

Η Βαθμολογία

Από τον Ολυμπιακό έχει αφαιρεθεί ένας βαθμός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This