ΑΕΚ: Επέστρεψε το δίδυμο – φωτιά Λιβάι – Αραχούχο και… 3-0 τη Λαμία

Must Read

Στο πρώτο ματς που έπαιξαν μαζί ο Λιβάι Γκαρσία και ο Σέρχιο Αραούχο λύθηκε και το πρόβλημα του γκολ για την ΑΕΚ. Το 3-0 επί της Λαμίας ήταν… αναμνησεις από το μέλλον. Ωραίες συνεργασίας και ωραία γκολ.

Με πέντε αλλαγές η Ένωση με δύο η Λαμία σε σχέση με τους πρόφατους αγώνες τους είχαν την ενέργεια που ήταν απαραίτητη σε ένα ματς όπου οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν μπει στην Opap Arena ως σάκος του μποξ, όπως τα προηγούμενα χρόνια, αλλά για να διεκδικήσουν κάτι καλό.

Μόνο που στο 10′ ο Λιβάι Γκαρσία στο πρώτο τους γκολ αυτή τη σεζόν… έκοψε τον αέρα. Πήρε την μπάλα από ανάποδο ψαλίδι του Αραούχο μέσα στη μικρή περιοχή!

Τον ακολούθησε ο Σέρχιο Αραούχο στο 36′ με γκολ – ποίημα…

 

Οι αλλαγές του Λεωνίδα Βόκολου προσπάθησαν και κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό να κάνουν πιο επιθετική τη Λαμία. Σε αυτό βοήθησε και το γεγονός ότι η ΑΕΚ έριξε το ρυθμό της και με τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο προπονητής της ατόνισε επιθετικά.

Κι όμως στο 90+3′ η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι από ανατροπή του Μάνταλου από τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Το εκτέλεσε ο ίδιος και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Η καλύτερη στιγμή της Λαμίας σημειώθηκε στο 89′ όταν από την κεφαλιά του Τόσιτς η μπάλα πήγε εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Στάνκοβιτς.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσετσίλας (Καστοριάς)

Βοηθοί: Ιωάννης Καραγκιοζόπουλος (Ημαθίας), Αθανάσιος Κόλλιας (Ηπείρου)

4ος: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

VAR: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας), ΑVAR: Γιώργος Στεφανής (Καρδίτσας)

Κίτρινη: 52′ Αραούχο, 61′ Γκατσίνοβιτς, 90+1 Σιμάνσκι – 18′ Μαρτίνεθ, 84′ Λόνγκο, 90+3 Κ.Παπαδόπουλος

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ (62′ Μάνταλος), Βίντα, Κάλενς, Μοχαμάντι (78′ Πήλιος), Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς (70′ Πισάρο), Αραούχο (70′ Τσούμπερ), Γκαρσία (70′ Πόνσε).

Λαμία (Βόκολος): Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ (46′ Τσόσιτς), Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιμόν, Αμαράλ, Σαντάνα, Σλίβκα (83′ Τσιλιανίδης), Μαρτίνεθ (74΄Λόνγκο), Τσιλούλης (46′ Τζανδάρης), Καρλίτος (74′ Μάλτσι).

Tips: Η Λαμία δεν έχει σκοράρει σε 7 αγώνες πρωταθλήματος με γηπεδούχο την ΑΕΚ που έχει μόνο νίκες. Τα τέρματα πλέον είναι 16-0.

 

Η Βαθμολογία

Από τον Ολυμπιακό έχει αφαιρεθεί ένας βαθμός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This