Με… Αντετοκούνμπο στο Παρίσι η Εθνική!

Τι δήλωσε ο σούπερ σταρ του Μπάσκετ

Must Read

Το ενδεχόμενο να βρεθεί με την Εθνική ομάδα Μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, σε περίπτωση που η γαλανόλευκη καταφέρει μέσα από το προολυμπιακό να προκριθεί, ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Σέλτικς και την ήττα 119-116, μίλησε για την παρουσία του στην «επίσημη αγαπημένη» τονίζοντας πως θα είναι ενθουσιασμένος να ενισχύσει για ακόμη μια φορά την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 29χρονος ΝΒΑερ:

«Αυτή την στιγμή θέλω να πάω να δω τα παιδιά μου, μετά να παίξω με τους Γουίζαρντς, μετά να είμαστε η καλύτερη ομάδα στο NBA και μετά να προκριθούμε, γιατί πρέπει να προκριθούμε στις επόμενες φάσεις και στα πλέι οφ. Αν καταφέρουμε να είμαστε στο Παρίσι και έχουμε κερδίσει την πρόκριση ως Εθνική ομάδα, θα είμαι ενθουσιασμένος να βρεθώ εκεί και να βοηθήσω από μεριάς μου». Αυτό φυσικά σημαίνει αφενός ότι δηλώνει παρών, αφετέρου βέβαια δεν ξεκαθαρίστηκε αν θα μπορέσει να παίξει στο προολυμπιακό (πιθανότατα στο ΣΕΦ), κάτι που φαντάζει πάντως δύσκολο, λόγω χρονοδιαγράμματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This