Τσάμπιονς Λιγκ: «Καθάρισε» ο Ιμόμπιλε για τη Λάτσιο – Φάσεις και γκολ από τους αγώνες

Must Read

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε χρειάστηκε μόλις είκοσι λεπτά για να δείξει την κλάση του και να κρατήσει τη Λάτσιο σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπήκε στο 61′ όταν το ματς ήταν χωρίς γκολ, αλλά τους Ιταλούς να έχουν την άκαρπη μέχρι τότε υπεροχή, σκόραρε στο 82΄ και 85′ δίνοντας τέλος στην αγωνία για την έκβαση του αγώνα με τη Σέλτικ.

Προσωρινά η Λάτσιο είναι πρώτη στη βαθμολογία, αλλά θα πρέπει να περιμένει και το αποτέλεσμα του αγώνα της Φέγενορντ με την Ατλέτικο για να ξέρει εάν παραμείνει στην κορυφή με τους Ισπανούς να θέλουν μόνο νίκη.

Οι νικητές με την επιτυχία τους αυτή ξόρκισαν και τους δαίμονες από τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις.

5ος όμιλος

Λάτσιο – Σέλτικ 2-0

Σκόρερ: 82′, 85′ Ιμόμπιλε

Κίτρινη: 50′ Ροβέλα, 89′ Πέδρο – 27′ Τέιλορ, 35′ Αλ. Τζόνστον, 71′ Ο’ Ράιλι, 78′ Γιάνγκ

Λάτσιο: Προβεντέλ, Λάτσαρι, Πάτρικ, Τζίλα, Μάρουσιτς, Ροβέλα (79′ Κατάλντι), Γκεντουζί, Αλμπέρτο (84′ Καμάντα), Άντερσον (61′ Πέδρο), Καστελάνος (61′ Ιμόμπιλε), Ίσακσεν.

Σέλτικ: Χαρτ, Αλ. Τζόνστον, Κάρτερ-Βίκερς, Σκέιλς, Τέιλορ, Ο’Ράιλι, Μακγκρέγκορ, Μπερνάρντο (68′ Γκίου Οχ), Φόρεστ (61′ Μ. Τζόνστον), Φουρουχάσι, Γιανγκ (85′ Τέρνμπουλ).

 

Η Βαθμολογία

Η επόμενη (τελευταία) αγωνιστική (13/12)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λάτσιο

Σέλτικ – Φέγενορντ

8ος όμιλος

Στο Αμβούργο, προσωρινή έδρα της Ουκρανβικής Σαχτάρ, λόγω πολέμου σημείωσε την τρίτη νίκη της, αυτή τη φορά επί της Αντβέρπ, κάτι που σημαίνει ότι εξασφαλίζει την 3η θέση και διεκδικεί την τελευταία αγωνιστική τη 2η.

Σαχτάρ Ντόνεσκ – Αντβέρπ 1-0

Σκόρερ: 12′ Ματβιγένκο

Κίτρινη: 83′ Γκοχολεϊσβίλι – 30′ Κουλιμπαλί, 45+1′ Κερκ, 90+4′ Μούγια

Σαχτάρ: Ρίζνικ, Γκοτσολεϊσβίλι, Μπόνταρ, Ματβιγένκο, Αζάροφ, Στεπανένκο, Ζουμπκόφ, Σουντακόφ, Κρισκίφ (89′ Κέρσι), Νέβερτον (70′ Μπονταρένκο), Σίκαν (90+5′ Ρακίνσκι).

Αντβέρπ: Μπουτέζ, Βάινταλ, Αλντερβάιρελντ, Κουλιμπαλί, Μπατάιγ, Βερμέιρεν, Γιουσούφ (73′ Ινελικενά), Κερκ (46′ Ετζούκε), Μπαλικβίσα, Μούγια, Γιάνσεν.

 

Η Βαθμολογία

Η επόμενη (τελευταία) αγωνιστική (13/12)

Πόρτο – Σαχτάρ Ντόνεσκ

Αντβέρπ – Μπαρτσελόνα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This