Στον Καναδά για το Προολυμπιακό Τουρνουά μπάσκετ η Εθνική!

Must Read

Στον Καναδά και, πιο συγκεκριμένα, στη Βικτώρια θα ταξιδέψει η Εθνική Ελλάδας, καθώς κληρώθηκε στον 1ο όμιλο του Προολυμπιακού Τουρνουά μπάσκετ.

Στον ίδιο όμιλο συμμετέχει ο «γηπεδούχος» Καναδάς, αλλά και η Κίνα, διοργανώτρια του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου, ομάδες τις οποίες και θα πρέπει να υπερκεράσει η Εθνική μας, προκειμένου να εξασφαλίσει το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. 

Στον 2ο όμιλο, εξάλλου, βρίσκονται η Τσεχία, η Τουρκία και η Ουρουγουάη, με τις δύο πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου να προκρίνονται στα ημιτελικά, όπου θα γίνουν αγώνες «χιαστί» (ο πρώτος του ενός ομίλου παίζει με τον δεύτερο του άλλου), ενώ, κατόπιν, ακολουθεί ο τελικός που δίνει και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς.

Διαβάστε επίσης: Πιτίνο και με την βούλα στην Εθνική μπάσκετ!

Υπενθυμίζεται ότι τα τέσσερα Προολυμπιακά Τουρνουά που θα χαρίσουν και τα ισάριθμα εναπομείναντα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, θα διεξαχθούν 23-28 Ιουνίου 2020.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This