Π. Κωνσταντινέας στη “ΔΙΚΗ”: «Χορηγοί κομμάτων οι πρόεδροι των ΠΑΕ»

Όλα όσα ανέφερε

Must Read

Στη «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο πρώην διαιτητής και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας. Μίλησε μεταξύ άλλων για τα επεισόδια στο Ρέντη που έφεραν το λουκέτο στα γήπεδα της Super League 1. Όπως αποκάλυψε, είχε ζητήσει Grexit στο παρελθόν για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

Για τα επεισόδια στον Ρέντη: «Δεν θα υπάρξει τελευταίο θύμα για τους εξής λόγους: γιατί δεν υπάρχουν σωστοί δικαστικοί λειτουργοί και καταδικάζουν τους άλλους δικαστικούς λειτουργούς που κάνουν αξιοπρεπώς τα καθήκοντά τους. Γιατί δεν υπάρχουν δικηγόροι που να κρατηθούν στο ύψος των περιστάσεων και βλέπουμε με δηλώσεις τους να εξιτάρουν το κοινό αίσθημα. Δεν υπάρχουν παράγοντες, είναι χορηγοί κομμάτων. Ο κ. Μαρινάκης είναι χορηγός της Νέας Δημοκρατίας, ρωτήστε τους εκπροσώπους της αν είναι χορηγός και μέλος της. Δεν υπάρχουν επαρκείς πολιτικοί ώστε να βάλουν το μαχαίρι στο κόκκαλο. Δεν υπάρχουν δημοσιογράφοι γιατί οι μισοί είναι στο pay roll των μεγάλων παραγόντων. Δεν υπάρχουν διαιτητές, γιατί κι αυτοί είναι επιρρεπείς για να παραμείνουν στην κατηγορία και να είναι αρεστοί στις διοικήσεις της ΕΠΟ και γενικότερα στους παράγοντες. Και δεν υπάρχουν αστυνομικοί να καταλάβουν αυτά που γίνονται και όταν αποστρατεύονται πάνε στις ιδιωτικές φρουρές των ομάδων, ιδιωτεύουν. Δεν τσουβαλιάζω κανέναν αλλά μια μειοψηφία επικρατεί της πλειοψηφίας. Ξέρουμε πολύ καλά τι γίνεται και μέσα και έξω από τα γήπεδα. Και επειδή εγώ το έχω «γευτεί» προσωπικά, γνωρίζω ότι πολλά αυτά τα αδικήματα με μεγαλοδικηγόρους που φέρνουνε παραγράφονται είτε γιατί κωλυσιεργεί η ελληνική δικαιοσύνη, είτε αλλάζουνε τις καταθέσεις τους.

Στη δική μου περίπτωση είχαμε αλλαγή καταθέσεων, πάθανε αμνησία. Έχω κάνει 29 δικαστήρια και έχω κι άλλα. Τα δικαστήρια τα έχω από την ιδιότητά μου ως πολιτικός και ως διαιτητής. Δεν έχω ενοχλήσει άνθρωπο ως προς τα άλλα. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο πολιτικός και διαιτητής να έχει 29 δικαστήρια».

Και πρόσθεσε: «Ο κ. Βρούτσης δεν βγαίνει γιατί είναι άσχετος από αθλητισμό όμως είναι έξυπνος πολιτικά. Βγαίνει ο κ. Φλωρίδης γιατί εξαργυρώνει το «γραμμάτιο» για το υπουργιλίκι. Και θα είναι και το θύμα γιατί ήταν και υφυπουργός Αθλητισμού. Να μας πει τι είχε κάνει επί των ημερών του. Η προσωπική μου διαφωνία με τον Σταύρο Κοντονή ήταν ότι εγώ ήθελα πιο κάθετα μέτρα. Αυτός ήθελε να μείνουμε στις διεθνείς διοργανώσεις κι εγώ ήθελα Grexit. Να τελειώνουμε. Γιατί τον βόθρο δεν τον καθαρίζεις εν λειτουργία, πρέπει να τον κλείσεις».

Κλείνοντας, είπε: «Όπως έχει πει ο Αχιλλέας Μπέος, την πληρώνει ο τσιλιαδόρος και όχι ο εγκέφαλος. Επειδή το έχω περάσει εγώ στα δικαστήρια, και επειδή μιλάμε για το 18χρονο αγόρι, μη φανταστείτε ότι ο νόμος θα τον προφυλάξει με την προστασία μαρτύρων. Είδαμε και σε άλλες υποθέσεις πως τους βγάλανε «παγανιά», και οι ίδιοι οι πολιτικοί τους «φωτογραφίζανε», «κουκουλοφόρους» τους λέγανε. Σε πολλές περιπτώσεις η προστασία μαρτύρων δεν υφίσταται στη χώρα που λέγεται Ελλάδα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This