Πάει για λουκέτο και το ΣΕΦ για ρατσιστικό σχόλιο οπαδού του Ολυμπιακού στον διαιτητή

Κίνδυνος βαριάς καμπάνας

Must Read

Όλα τα γάμου δύσκολα… Δεν έφτανε στον μπασκετικό Ολυμπιακό η εντός έδρας ήττα από τις «νυχτερίδες» της Βαλένθια, ήρθε να προστεθεί και το σοβαρό περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης προς τον διαιτητή! «Άντε γαμ@@@ου, μαύρη μαϊμού», τού είπε οπαδός…

Οι Πειραιώτες κινδυνεύουν με τιμωρία της έδρας και φαίνεται πως για κάποια ή κάποιες αγωνιστικές πιθανόν να μπει λουκέτο στο ΣΕΦ! Μετά το ποδόσφαιρο, λόγω της οπαδικής βίας, οι καμπάνες -για άλλον λόγο- ηχούν και στο Μπάσκετ. Η Ευρωλίγκα είναι ιδιαίτερα αυστηρή, όπως και κάθε διοργανώτρια αρχή, με τέτοιου είδους γεγονότα και το θέμα ήδη έχει πάρει διαστάσεις.

Τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης καίνε τους «ερυθρόλευκους» και όλα αυτά εξαιτίας μιας ανόητης κίνησης οπαδού τους, που μάλιστα καθόταν στις μπροστινές (και ακριβές) θέσεις δίπλα στο παρκέ.

Ο Γάλλος διαιτητής Ζοσέφ Μπισάνγκ διέκοψε προσωρινά το ματς λίγο πριν το φινάλε, μετά το ρατσιστικό σχόλιο που άκουσε από τις court seats. Πολύς κόσμος -λογικό- δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί, πολύ περισσότερο οι τηλεθεατές, βλέποντας τον έξαλλο ρέφερι να κατευθύνεται προς την γραμματεία, ώστε να καταγράψει τι συνέβη. Ο διαιτητής έγραψε τα πάντα στο φύλλο αγώνα, αναφέροντας ότι ο φίλος των «ερυθρόλευκων» του είπε «αντε γαμ@@@ου μαύρη μαϊμού»!

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού έχουν κινήσει ήδη τις διαδικασίες για να εντοπιστεί ο φίλαθλος, στον οποίο προφανώς η ομάδα θα απαγορέψει την είσοδο σε επόμενους αγώνες στο φαληρικό στάδιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This