Η επιστροφή της Γιουνάιτεντ στον… τόπο του μαρτυρίου – Τι δίνουν οι στοιχηματικές για το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ

Must Read

Η Γιουνάιτεντ επιστρέφει το απόγευμα (ώρα 18.30) στο «Άνφιλντ» και το ρολόι του χρόνου γυρίζει λίγους μήνες πίσω. Στις 5 Μαρτίου. Είναι η μέρα που η Λίβερπουλ νίκησε την ομάδα του Μάντσεστερ με το σπάνιο σκορ 7-0 (στιγμιότυπα εδώ)

Από τότε τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν για τους «μπέμπηδες» του αγγλικού ποδοσφαίρου που παρουσιάζουν σημάδια… γήρανσης. Η επιστροφή τους στον τόπο του… μαρτυρίου έρχεται σε μια δύσκολη, χρονικά, συγκυρία.

Οι εντός έδρας ήττες από την Μπόρνμουθ με 3-0 για την Πρέμιερ και ο αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από την Μπάγερν με 1-0 δημιουργούν ασφυκτική κατάσαταση για την ομάδα.Ο κόουτς Τεν Χανγκ βρίσκεται και πάλι στο στόχαστρο. Ακούγονται τα ονόματα των Πότερ και Λοπετέγι για να τον διαδεχτούν στον πάγκο της ομάδας.

Από κοντά και οι απουσίες. Ο μέσος  Μπρούνο Φερνάντες είναι τιμωρημένος, ο βασικός στόπερ Μαγκουάιρ τραυματίας, όπως και ο Μαρσιάλ. Τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα ο μεσοεπιθετικός Ράσφορντ, ενώ ο Σο φαίνεται να ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε στον αγώνα με την Μπάγερν.

Υπάρχουν και οι αριθμοί. Η Γιουνάιτεντ δεν έχει κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας ματς με τη Λίβερπουλ

Από την άλλη πλευρά ο Γιούργκεν Κλοπ ο προπονητής της Λίβερπουλ που προηγείται στη βαθμολογία προσπαθεί να… προσγειώσει τους ποδοσφαιριστές του. Στις τελευταίες του δηλώσεις τόνισε ότι ποτέ δεν του άρεσε ο αντίπαλος να τους αντιμετωπίζει υπό πίεση, όσο για το περσινό 7-0 θέλησε να… χαμηλώσει των πήχη των προσδοκιών λέγοντας:

«Αυτά συμβαίνουν μόνο μια φορά».

Σύμμαχος οι αριθμοί καθώς οι «κόκκινοι» του Λίβερπουλ έχει 11 νίκες σε ισάριθμους εντός έδρας αγώνες.

Οι στοιχηματικές εταιρείες στηρίζουν την ομάδα του Λίβερπουλ με αποδόσεις γύρω στο 1,33, ενώ δίνουν 7,00 στη νίκη της Γιουνάιτεντ. Ψηλά και το «Χ» με προσφορές γύρω στο 5,75.

Για τους… τολμηρούς η απόδοση για περισσόερα από έξι γκολ, όπως έγινε πέρσι δίνει 11,00.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This