Χάμες Ροντρίγκες: «Στο Κατάρ δεν με άφηναν να κάνω μπάνιο γυμνός και έτρωγαν όλοι με τα χέρια»

Οι... περιπέτειες του Κολομβιανού

Must Read

Ο Χάμες τα έβγαλε όλα στην φόρα!

Για την ζωή στο Κατάρ, όπου βρέθηκε πριν έρθει στην Ελλάδα -για λίγο- για λογαριασμό του Ολυμπιακό, μίλησε ο Χάμες Ροντρίγκες… Ο Κολομβιανός σταρ της μπάλας, ο οποίος συνεχίζει -για λίγο ακόμη ως γνήσιος ποδοσφαιρικός τουρίστας- στην βραζιλιάνικη Σάο Πάολο, είπε ότι δεν του… επέτρεπαν να κάνει μπάνιο γυμνός μετά το τέλος των αγώνων και πως όλοι έτρωγαν με τα χέρια, χωρίς να χρησιμοποιούν μαχαιροπίρουνα.

«Η ζωή και η κουλτούρα στο Κατάρ είναι πολύ διαφορετική, είναι μια χώρα στην οποία πολύ δύσκολα καταφέρνεις να προσαρμοστείς. Όλοι γνωρίζουν ότι στο ποδόσφαιρο, είσαι γυμνός όταν κάνεις μπάνιο μετά το τέλος των αγώνων, αλλά οι συμπαίκτες μου μου έλεγαν ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Αυτό ήταν κάτι που με τρόμαξε. Όλοι εκεί τρώνε με τα χέρια τους, κάτι που ήταν δύσκολο για μένα. Ήθελαν να μοιραστούν ένα γεύμα μαζί μου και έλεγα “όχι ευχαριστώ”. Ζητούσα μαχαιροπίρουνο και μου έλεγαν “Όχι, με το χέρι σου”. Απάντησα “είστε τρελοί, δεν θα φάω με το χέρι μου”». Όσο για την εμπειρία του στην Γερμανία με την Μπάγερν Μονάχου, είπε:

«Κάνει κρύο εκεί και οι Γερμανοί είναι, επίσης, κρύοι άνθρωποι. Υπήρχαν μέρες που πήγαινα στη δουλειά μου στις 9 το πρωί μέσα στο τσουχτερό κρύο και αναρωτιόμουν: “Μα τι κάνω εδώ”».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This