Ο καλπασμός του Κωνσταντέλια έφερε τη νίκη, 2-0 ο ΠΑΟΚ στον Βόλο

Must Read

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας... βιαζόταν να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση στο Πανθεσσαλικό στον αγώνα με τον Βόλο για το Κύπελλο Ελλάδας. Στο πρώτο ματς, στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει με το φτωχό 1-0, και χρειαζόταν ένα γρήγορο γκολ για να.. σβήσει τις ελπίδες των γηπεδούχων.

Προφανώς βιαζόταν ο αγαπημένος, όχι μόνο των οπαδών του ΠΑΟΚ, αλλά και πολλών άλλων. Επεχείρησε να σκοράρει στο ξεκίνημα, δεν τα κατάφερε, το πέτυχε στο 16′ με τέρμα που φέρει τη σφραγίδα του.

Ο ΠΑΟΚ δεν ανέβασε ρυθμούς στην απόδοση του και είδε το ματς ως… υποχρέωση για νβα περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης όπου τον περιμένει ο Πανσερραϊκός. Αυτό δεν εμπόδισε τον Κωνσταντέλια να διεκδικήσει δεύτερο γκολ. Λίγο έλειψε να το πετύχει στο 73′, αλλά το σουτ που επεχείρησε σταμάτησε ο Καλογερόπουλος, η μπάλα έφθασε στιον Σβαμπ που σκόραρε…

Ο Κόμπα στο 67’έχασε την σημαντικότερη ευκαιρία για τον Βόλο, αλλά έβαλε στοπ ο Ζόραν Ζίβκοβιτς.

Διαιτητής: Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας)

Βοηθοί: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας) – Κούλα Χασάν (Ξάνθης)

4ος: Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας (Καβάλας).

VAR: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας), AVAR: Θεόφιλος Μωϋσιάδης (Ηπείρου).

Κίτρινη: 54′ Σβαμπ

Βόλος (Λόπεθ): Κόβατς,  Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Σιέλης (62′ Ράσιτς), Κίτσος, Γκλάβτσιτς (71′ Λούνα) Τρουιγέ (81′ Μπαριέντος), Ντέλετιτς (62′ Κόμπα), Καραγιάννης, Μπερτόλιο, Γκαρσία.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρας (70′ Μεϊτέ), Ντεσπόντοφ (70′ Αντρ. Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας, Μάρκος Αντόνιο (70′ Τάισον), Μπράντον (78′ Τζίμας).

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This